Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita

Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita

Aπό τις καλοκαιρινές επιτυχίες

Κυκλοφόρησε στις 21 Ιουνίου 2019, μέσω της Island και της Epic Records ως το δεύτερο σινγκλ (έβδομο συνολικά) από την deluxe έκδοση του ομώνυμου τρίτου στούντιο άλμπουμ του Mendes και αργότερα συμπεριλήφθηκε στο δεύτερο στούντιο άλμπουμ του Cabello Romance (2019). Το τραγούδι γράφτηκε από τους Mendes, Cabello, Charli XCX , Ali Tamposi , Jack Patterson και τους παραγωγούς του Andrew Watt , Benny Blanco και Cashmere Cat . 

Σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεργασία του Mendes και του Cabello, μετά το " I Know What You Did Last Summer " από το ντεμπούτο άλμπουμ του Mendes, Handwritten (2015). Το "Señorita" έφτασε στο νούμερο ένα στο αμερικανικό Billboard Hot 100 , καθώς και στην κορυφή των τσαρτ σε 40 χώρες παγκοσμίως. Είναι πιστοποιημένο πολυπλατινένιο σε δεκατρείς χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Diamond στη Γαλλία, το Μεξικό και την Πολωνία. Το «Señorita» απέσπασε άκρως θετικές κριτικές από μουσικοκριτικούς. Το σινγκλ έχει κερδίσει ένα American Music Award , δύο MTV Video Music Awards , ένα People's Choice Award και έχει λάβει μια υποψηφιότητα για ένα βραβείο Grammy για την καλύτερη ερμηνεία Pop Duo/Group.

Ήταν το μεγαλύτερο τραγούδι του 2019 στη Μαλαισία και σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Φωνογραφικής Βιομηχανίας (IFPI), ήταν το τρίτο σινγκλ με τις περισσότερες πωλήσεις του 2019 παγκοσμίως, με συνδυασμένες πωλήσεις και ροές ισοδύναμου κομματιού 16,1 εκατομμυρίων μονάδων παγκοσμίως.  Από τον Οκτώβριο του 2021 είναι το 9ο τραγούδι με τη μεγαλύτερη ροή στο Spotify