Voyage Voyage-Desireless

Voyage Voyage-Desireless, πριν 34 χρόνια

Επειδή είναι από τα κομμάτια που δεν χορταίνεις να το ακούς, η 12΄΄ ερμηνεία διάρκειας 10΄. H Desireless έγινε 71 ετών.

Δεδομένου ότι το "Voyage, voyage" τραγουδιέται αποκλειστικά στα γαλλικά, η επιτυχία του στα chart ήταν έκπληξη καθώς κατάφερε το σπάνιο κατόρθωμα να γίνει επιτυχία σε πολλά έθνη συνήθως κλειστά για γαλλόφωνα τραγούδια και καλλιτέχνες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιρλανδία. Στη Δυτική Γερμανία, το τραγούδι ήταν στην κορυφή του τσαρτ, και έχει τη μεγαλύτερη τροχιά τσαρτ του 1987 στα κορυφαία 20. 

Έφτασε επίσης στο νούμερο ένα στην Αυστρία, τη Νορβηγία και την Ισπανία. Το τραγούδι έχασε την πρώτη θέση στη Γαλλία, φτάνοντας στο νούμερο δύο για τέσσερις εβδομάδες, πίσω από το " T'en va pas " της Elsa Lunghini.

Το τραγούδι έφτασε αρχικά στο νούμερο 53 στο UK Singles Chart τον Νοέμβριο του 1987. Αφού έγινε remix από τους Pete Hammond και Pete Waterman των PWL, το τραγούδι επανακυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο την άνοιξη του 1988 και ανέβηκε στο νούμερο πέντε τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς. Η επιτυχία του τραγουδιού συνεχίστηκε στην Ιρλανδία, όπου έφτασε στο νούμερο τέσσερα δύο φορές, την αρχική έκδοση τον Νοέμβριο του 1987, ακολουθούμενη από το ρεμίξ του PWL τον Ιούνιο του 1988.

 

 

 

 

 

 

 

https://www.popup.gr/