Ήταν καλύτερη η Barbra Streisand στον ρόλο της ταινίας A Star Is Born από την Lady Gaga;

Ήταν καλύτερη η Barbra Streisand στον ρόλο της ταινίας A Star Is Born από την Lady Gaga;

Δεν υπάρχει περίπτωση να γράψουμε κάτι, να κάνουμε μία λίστα, ή να δημοσιεύσουμε οτιδήποτε και να μην πεταχτεί ο 'έξυπνος' του διαδικτύου να εκφράσει τις αντιρρήσεις του.

Σαφώς και δικαιούνται όλοι να έχουν τις δικές τους απόψεις, όμως συχνά κάποιοι στην προσπάθεια να προκαλέσουν αδικούν τον εαυτό τους.

Η ανάρτηση για την θεωρητική συνέχεια της Barbra Streisand πάντα προκαλεί συζητήσεις οι οποίες όμως στην πλειονότητα τους κατά την γνώμη μου είναι άκυρες.

Πώς μπορούμε να συγκρίνουμε την πορεία μιας γυναίκας του μεγέθους της Streisand και οποιαδήποτε άλλη τραγουδίστρια. Αυτό θα ήταν παρακινδυνευμένο και άδικο.

Το ίδιο όμως θα μπορούσε να γράψει κάποιος για την σχέση Barbra Streisand-Judy Garland, ανάλογες συγκρίσεις μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε.

Εμείς δεν αρχίσαμε να υπερασπιζόμαστε την Lady Gaga μόλις έπαιξε στο A Star Is Born, το κάναμε πολύ πριν και αυτά που γράφουν μερικοί γι' αυτήν προσπαθώντας να υποβιβάσουν την αξία της είναι λανθασμένα.

Δηλαδή, αυτοί οι 10-30 που κοροϊδεύουν νομίζουν ότι απαξιώνουν εμάς; όχι απαξιώνουν όλο τον κινηματογράφο και όλους τους μουσικούς, αφού αυτοί της δίνουν τα βραβεία, όχι εμείς, εμάς θα μας το χρεώσετε αν ζει ο Πετρίδης σε 15 χρόνια και την ψηφίσει για το Rock and Roll Hall Of Fame.

Τέλος για να τελειώνουμε, με αυτήν την ιστορία, υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί ότι η Lady Gaga ήταν καλύτερη στον ρόλο της ταινίας από την Streisand;

Στο τραγούδι θα την κρίνουν οι νεότεροι από εσάς σε 40 χρόνια, αλλά τότε οι νέες γενιές θα μαθαίνουν για την Streisand από ταινίες για την ζωή της.

Οι τωρινοί 40ρηδες θα ξέρουν την Streisand από την συμμετοχή της στην ταινία με τον Robert De Niro στο ρόλο της πεθεράς.

Εμείς την λατρεύουμε και το ξέρετε, αλλά ξεχνάτε ότι και στην Streisand αρέσει η Gaga και πήγε στο στούντιο όταν γύριζαν την ταινία, δίνοντας τις ευλογίες της.

Κώστας Ζουγρής

Συμμετέχοντας στην γιορτή των όσκαρ δίνουμε σαν δώρο αυτήν την εβδομάδα 2 ειδικές εκδόσεις του A Star Is Born με περισσότερη μουσική και φωτογραφίες σε special κασετίνα και 2 soundtrack με τα τραγούδια του Bohemian Rhapsody. Στην κλήρωση όσοι κάνουν οποιαδήποτε δωρεά αυτήν την εβδομάδα για την ενίσχυση της σελίδας μας

Αν πιστεύεις ότι αξίζουμε την συνεισφορά σου, και έχεις την δυνατότητα, είναι εύκολο να το κάνεις. Με αποκλειστικές ενημερώσεις θα είσαι 'πιο κοντά στην μουσική'