Μαρίνα Σάττι: «Η Eurovision ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου»

Φωτογραφία: Πηνελόπη Γερασίμου

Σαρωτική ήταν η Μαρίνα Σάττι σε συνέντευξη που έδωσε στη Lifo.

"Όχι μόνο δεν μετανιώνω που πήγα στην Eurovision αλλά για μένα αυτή η περίοδος υπήρξε η καλύτερη της ζωής μου" είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι, σε πρόσφατη συνέντευξη της στην ηλεκτρονική εφημερίδα Lifo. Η Σάττι αναφέρθηκε στην εμπειρία του φεστιβάλ, τις έντονες στιγμές της συμμετοχής αλλά και την όλη δημοσιότητα.

"Τις πρώτες μέρες που είχα πάει στο Μάλμε έλεγα ότι είναι η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου μαζί με το Μπέρκλι, μαζί με όλες αυτές τις τρομερές εμπειρίες που έχω ζήσει στα φεστιβάλ, στην Αυστραλία". Συνέχισε δε λέγοντας πως "Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο αυτή την περίοδο, το οποίο ίσως να πηγαίνει πακέτο με όλη αυτήν τη δημοσιότητα ή την έκθεση, είναι πως ένιωθα ότι είτε τα λόγια μου είτε οι πράξεις μου είτε οι προθέσεις μου παραποιούνταν, διαστρεβλώνονταν. Δεν μου άρεσε αυτό, και ο λόγος που είμαι ευγνώμων πραγματικά στον κόσμο είναι ότι δεν επηρεάστηκε."

Όσον αφορά τον ελληνικό στίχο του τραγουδιού "Zari" η Μαρίνα Σάττι είπε χαρακτηριστικά :
"Δεν θα με ενδιέφερε να πάω με αγγλόφωνο τραγούδι στη Εurovision" και "Δεν λέω ότι δεν θα τραγουδήσω ποτέ στη ζωή μου αγγλικά, αλλά το συγκεκριμένο project είχε αυτόν τον στόχο".

Πρόσφατα η Σάττι κυκλοφόρησε το νέο της δίσκο με τίτλο P.O.P. Μπορείτε να τον ακούσετε εδώ :