The Libertines - Run Run Run

Με στιχουργικό απόσπασμα από το It's My Party, η επιστροφή με το πρώτο άλμπουμ από το 2015 All Quiet on the Eastern Esplanade 

Οι Libertines επιστρέφουν με το All Quiet On The Eastern Esplanade , το πρώτο τους άλμπουμ μετά από εννέα χρόνια , το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου μέσω της Casablanca Records. Οι Peter Doherty, Carl Barât, John Hassall και Gary Powell ηχογράφησαν το άλμπουμ σε μια περίοδο τεσσάρων εβδομάδων τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους με τον παραγωγό Dimitri Tikovoï (The Horrors/Charli XCX) στο στούντιο The Albion Rooms στο Margate, UK. «Συναντηθήκαμε πραγματικά ως συγκρότημα», λέει ο Doherty. «Ήταν μια στιγμή σπάνιας ειρήνης και ενότητας, με όλα τα μέλη να συνεισφέρουν».

Ο Barât προσθέτει, «Ο πρώτος μας δίσκος γεννήθηκε από τον πανικό και τη δυσπιστία ότι μας επέτρεψαν να είμαστε σε ένα στούντιο. Το δεύτερο γεννήθηκε από ολοκληρωτική διαμάχη και δυστυχία. Το τρίτο γεννήθηκε από πολυπλοκότητα. Αυτό νιώθει σαν να βρισκόμασταν όλοι στην ίδια θέση, με την ίδια ταχύτητα, και συνδεθήκαμε πραγματικά».

Το πρώτο σινγκλ "Run Run Run", το οποίο γράφτηκε και τραγούδησε ο Carl και είναι ένα πορτοφόλι, με άθικτη αυτή την 'τσαμπουκιά' και τη συντροφικότητα των Libertines. «Πρόκειται για το να είσαι παγιδευμένος και να προσπαθείς να ξεφύγεις από τη θλιβερή ζωή σου, λίγο σαν τον άντρα στο «Ταχυδρομείο» του Μπουκόφσκι», λέει ο Καρλ. «Το χειρότερο πράγμα για τους The Libertines θα ήταν να κολλήσει σε ένα «τρέξιμο-τρέξτε-τρέξτε», προσπαθώντας συνεχώς να ξαναζήσει το παρελθόν μας». Ακούστε παρακάτω.

Video Url