Οι Beatles επέστρεψαν στο Νο 1 όπου για πρώτη φορά είχαν πάει πριν από 60 χρόνια

Οι Beatles έφτασαν στην κορυφή των τσαρτ στην Αγγλία με το σινγκλ τους, Now and then, καθιστώντας τους το συγκρότημα  με τη μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του πρώτου και του τελευταίου τους νούμερου 1.

Εξήντα χρόνια αφότου το From Me to You ανέβηκε στην κορυφή των τσαρτ, ο Sir Paul McCartney είπε: «Μου βγήκαν οι κάλτσες!»

Video Url

 

Το Now and then είναι επίσης το σινγκλ βινυλίου με τις πιο γρήγορες πωλήσεις αυτού του αιώνα, σύμφωνα με την εταιρεία Official Charts.

Γράφτηκε αρχικά σαν ντέμο από τον John Lennon το 1978 και τελικά ολοκληρώθηκε πέρυσι.

Ο Sir Paul είπε: "Είναι απίστευτο.  Είναι  μια πολύ συναισθηματική στιγμή για μένα. Το λατρεύω!"

Οι Beatles βρέθηκαν στην κορυφή των charts για τελευταία φορά με το The Ballad of John and Yoko το 1969 και έχουν ξεπεράσει τα 44 χρόνια της Kate Bush μεταξύ των Wuthering Heights (1978) και του Running Up That Hill (2022).

Είναι επίσης το γηραιότερο συγκρότημα που έφτασε στο νούμερο ένα - ο Sir Paul McCartney είναι 82 και ο Sir Ringo Starr είναι 83.

Είναι επίσης ο δεύτερος και τρίτος γηραιότερος καλλιτέχνης στα chart, μετά τον Sir Captain Tom Moore, ηλικίας 99 ετών, του οποίου η διασκευή του You'll Never Walk Alone ήταν νούμερο ένα το 2020 με τον Michael Ball.

Video Url