Sheryl Crow : Η μουσική ήταν σανίδα σωτηρίας για μένα!

Sheryl Crow @Facebook Official

Μέλος πλέον του Rock and Roll Hall of Fame, η διάσημη ερμηνεύτρια μοιράστηκε το μυστικό της επιτυχίας της

"Η επιτυχία μου είναι το γεγονός ότι μου αρέσει πολύ να κάνω αυτό που κάνω. Είναι μια ανάγκη για μένα η μουσική, όπως όταν ήμουν παιδί. Με βοήθησε να διαχειριστώ τα συναισθήματα μου", δήλωσε η Crow ανεβαίνοντας στη σκηνή κατά την εισαγωγή της στο Hall of Fame, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Barclays Center στο Brooklyn της Νέας Υόρκης. Συνέχισε λέγοντας "Είναι ένα μέρος στο οποίο ένιωθα ότι ανήκω. Σανίδα σωτηρίας για μένα. Εμφανίστηκα πρίν από τα social media, μάλλον δε θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και τώρα".

Την Crow συνόδευσαν στην τελετή οι δύο θετοί γιοι της, Wyatt και Levi. Την εισαγωγή της στο Hall of Fame ανακοίνωσε από το βήμα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, και φίλη της Crow, Laura Dern. Στη συνέχεια η Sheryl Crow τραγούδησε την επιτυχία της If it makes you happy, μαζί με την Olivia Rodrigo. Επίσης, η τραγουδοποιός απέδωσε την επιτυχία της Everyday is a Winding Road, συνοδεία σπουδαίων καλλιτεχνών όπως η Stevie Nicks και ο Peter Frampton.

Η γεννημενη το 1962 Sheryl Crow γνώρισε επιτυχία στα μέσα της δεκαετίας του 1990, με ένα πολύ όμορφο μίγμα rock, country, pop και folk. Μεγαλύτερες της επιτυχίες τα Everyday is a Winding Road, If it makes you happy και All I Wanna Do.