Mick Mars : Κυκλοφορεί το solo album του το 2024

Ο πρώην κιθαρίστας των Motley Crue κυκλοφορεί σύντομα το The Other Side of Mars. Στη δημοσιότητα το πρώτο single.

"Ήθελα να κάνω κάτι που θα ήταν απλώς μεγάλο και μοχθηρό!", δήλωσε ο Mars με αφορμή την κυκλοφορία του single Loyal to the Lie. "Ο κόσμος θα ακούσει τον ήχο μου. Κανείς άλλος δεν ακούγεται έτσι. Κι όπως όλοι, έχω λίγα χρόνια μπροστά μου και γι αυτό θα κάνω όσα περισσότερα μπορώ. Στο παίξιμο μου, υπάρχει η πλευρά των Crue και η πλευρά η δικιά μου. Σε κάθε περίπτωση, ξέρω ανά πάσα στιγμή τι ακριβώς θέλω να κάνω".

Το The Other Side of Mars θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου του 2024, από την 1313 LLC, ιδιοκτησίας του Mick Mars. Ανάμεσα στους μουσικούς που συμμετέχουν στο δίσκο είναι ο Kip Winger, ο drummer των Korn Ray Luzier, και ο πρώην πληκτράς του Alice Cooper, Paul Taylor.

Παραγωγός του The Other Side of Mars θα είναι ο Michael Wagener, υπεύθυνος για το mix στο ντεμπούτο album των Motley Crue, Too Fast for Love, πίσω στο 1981. Ο Mick Mars δήλωσε πως ο Wagener κατανοεί πλήρως το όραμα του και ποτέ δεν προσπάθησε να του πει να κάνει κάτι συγκεκριμένο, ή να του αλλάξει γνώμη. Απλά φρόντισε αυτά που ήθελε να ηχογραφήσει, να ηχογραφηθούν σωστά.

Το tracklisting του The Other Side of Mars :

01. Loyal To The Lie
02. Broken On The Inside
03. Alone
04. Killing Breed
05. Memories
06. Right Side Of Wrong
07. Ready To Roll
08. Undone
09. Ain't Going Back
10. LA Noir

Δείτε εδώ το video για το ιδιαίτερα heavy opening track του album :

Video Url