Εμείς είχαμε την μουσική μας που έχει απήχηση μέχρι σήμερα, οι νέοι απλά δεν έχουν μουσική

Η μουσική έχει πολλούς αιώνες ιστορίας και πάντοτε βρίσκει τον δρόμο να περνάει στις νεότερες γενιές, όμως η πολιτιστική κατάντια που όλο και επιδεινώνεται στην Ελλάδα, έχει απομακρύνει τους νέους μας, όχι μόνο από την μουσική, αλλά και την λογοτεχνία, όπως και άλλες μορφές τέχνης.

Μεγάλη ευθύνη γι' αυτό έχουν βέβαια όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 50 ετών και κυρίως μετά την μεταπολίτευση που με τον τρόπο τους έσπρωξαν τους νέους σε μία αόρατη επανάσταση εναντίων των πολιτικών τους αντιπάλων, απλά για να συντηρούν το παιχνίδι, όπως κάνουν τα σκυλιά που γαυγίζουν στην γειτονιά τους.

Οι πολιτισμένοι λαοί δίνουν σημασία στις τέχνες και τις στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο, εδώ όλες οι στηρίξεις έχουν πολιτικό υπόβαθρο.

Αν πεις για την τηλεόραση, αν δεν υπήρχε η ΕΡΤ που κάτι δείχνει  θα μιλάγαμε για Ζούγκλα και βέβαια αυτό δεν είναι αποδεκτό από πολλούς οι οποίοι έχουν βρει πολιτική συμμαχία στα πρωινά σκουπίδια έτσι κάνουν το κορόιδο στην καλλιτεχνική και κοινωνική απαξίωση.

Οι δισκογραφικές εταιρείες συντηρούνται ακόμα από τα παλιά τραγούδια, ως πότε όμως, ο χρόνος περνάει οι άνθρωποι μεγαλώνουν και τα τραγούδια που έχουν απήχηση όλο και λιγοστεύουν.

Οι σημερινοί νέοι δεν ξεχωρίζουν καλλιτέχνες, αλλά αυτά που τους προσελκύουν στιχουργικά και συνήθως προέρχονται από το Ελληνικό χιπ χοπ.