Νο 1 άλμπουμ στην Αγγλία ο ράπερ Ren που η ασθένεια του δεν του επιτρέπει να παίζει live

Ο Ουαλός ράπερ Ren κέρδισε τους Drake, Rick Astley και Troye Sivan για να φτάσει στην κορυφή των βρετανικών charts με το δεύτερο άλμπουμ του, Sick Boi.

Είναι μια ακατέργαστη, ξεκαρδιστική αφήγηση της μάχης του με χρόνιες ασθένειες που τον έχουν αφήσει ανίκανο να παίξει ζωντανά.

Ο σταρ, από το Anglesey, βρίσκεται επί του παρόντος στον Καναδά και λαμβάνει θεραπεία για μια αυτοάνοση ασθένεια που απαιτεί να λαμβάνει ενδοφλέβια φαρμακευτική αγωγή πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Περιέγραψε το να φτάσω στο νούμερο ένα ως «μια νίκη επί της ασθένειάς μου».

Ο Ren, του οποίου το πλήρες όνομα είναι Ren Erin Gill, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ το 2016, προτού η υγεία του τον αναγκάσει να αποσυρθεί από τη μουσική.

«Για χρόνια και χρόνια, ήμουν τόσο άρρωστος, που δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι», δήλωσε ο 33χρονος Χου Στίβενς στο BBC Radio Wales αυτή την εβδομάδα.

"Συνέχιζα να είμαι γύρω από τους γιατρούς. Μου έλεγαν ότι είχα κατάθλιψη, αλλά ήξερα ότι στο έντερο μου δεν ήταν αυτό, επειδή υπήρχε τόσο πολύς σωματικός πόνος, υπήρχαν τόσο πολλά νευρολογικά προβλήματα."

Τελικά, όταν διαγνώστηκε με τη νόσο του Lyme, χρειάστηκε μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων «σχεδόν για να με επαναφέρει στη ζωή».

Video Url