Τέιλορ Σουίφτ: ρεκόρ εισπράξεων για την ταινία της

Δεν έχει όρια η επιτυχία της Taylor Swift η οποία σπάει τα ρεκόρ σε ότι ασχολείται.

Το πιο πρόσφατο επίτευγμα της ο αριθμός των εισιτηρίων για την ταινία με αποσπάσματα από τις πρόσφατες συναυλίες της που κατάφερε να κάνει άνοιγμα με 97 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή ελάχιστα λιγότερα από την Barbie και έγινε η ταινία με συναυλίες που έκανε τα περισσότερα εισιτήρια στην ιστορία των ΗΠΑ.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Justin Bieber: Never Say Never. Αυτή η ταινία του 2011, που διανεμήθηκε από την Paramount Pictures, απέφερε 29,5 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο της. Το This Is It του Τζάκσον κατέγραψε 23,2 εκατομμύρια δολάρια το 2009.

Η ταινία του Τζάκσον απέφερε εισπράξεις 261 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής της στους κινηματογράφους, ενώ η ταινία του Μπίμπερ απέφερε 99 εκατομμύρια δολάρια.

Αντί να διανείμει την ταινία The Eras Tour μέσω ενός στούντιο, η Swift έκλεισε συμφωνία με την AMC, τη μεγαλύτερη εταιρεία κινηματογράφου.

Άλλες αλυσίδες θα πάρουν την εικόνα μέσω της Variance Films, ενός ανεξάρτητου διανομέα. Η Swift και η AMC αναμένεται να κερδίσουν το 57% των πωλήσεων στο box office, σύμφωνα με τον ιστότοπο Puck.

Οι καταναλωτικές δαπάνες των θαυμαστών της Swift και της συναδέλφου της σούπερ σταρ Μπιγιονσέ πρόσθεσαν 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν των ΗΠΑ το τρίτο τρίμηνο, σύμφωνα με το Bloomberg Economics.

Ένας μέσος Swiftie ξοδεύει πάνω από 1.500 δολάρια  για να παρακολουθήσει μια ζωντανή παράσταση,

Ένας μέσος Swiftie ξοδεύει πάνω από 1.500 δολάρια  για να παρακολουθήσει μια ζωντανή παράσταση, συμπεριλαμβανομένου του κόστους εισιτηρίων, ξενοδοχείων, πτήσεων και φαγητού.

Video Url