Ο Lenny Kravitz ανακοινώνει το νέο άλμπουμ του και μοιράζεται το τραγούδι "TK421"

Photo Lenny Kravitz @Facebook

Ο βραβευμένος με Grammy της δεκαετίας του 1990 και ηθοποιός Lenny Kravitz ανακοίνωσε το νέο του άλμπουμ, το Blue Electric Light , και μοιράστηκε το πρώτο του σινγκλ, το "TK421", μέσω ενός μουσικού βίντεο του, που περιλαμβάνει έναν Kravitz σχεδόν γυμνό. 

Το Blue Electric Light αναμένεται στις 15 Μαρτίου 2024 μέσω της Roxie Records/BMG. 

Το Blue Electric Light είναι το πρώτο διπλό άλμπουμ του Kravitz, το πρώτο άλμπουμ μετά από πέντε χρόνια και το 12ο πλήρες LP του. Ο Kravitz έπαιξε ο ίδιος τα περισσότερα από τα όργανα , με τη συμμετοχή και του μακροχρόνιου κιθαρίστα Craig Ross. Έγραψε και ηχογράφησε το άλμπουμ στο στούντιο του στις Μπαχάμες.

Ο Tanu Muino σκηνοθέτησε το βίντεο "TK421", στο οποίο εμφανίζεται ο Kravitz σε διάφορες καταστάσεις γυμνός καθώς ετοιμάζεται το πρωί, ενώ τραγουδάει.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι μια αναφορά στον Πόλεμο των Άστρων — Το TK-421 ήταν ο χαρακτηρισμός ενός Death Star Storm Trooper που είχε αναλάβει τη φύλαξη του Millennium Falcon. Ξεγελάστηκε και σκοτώθηκε από τον Han Solo, ο οποίος στη συνέχεια πήρε την πανοπλία του για να τον χρησιμοποιήσει ως μεταμφίεση κατά τη διάσωση της πριγκίπισσας Leia.

Το τελευταίο άλμπουμ του Kravitz ήταν το Raise Vibration του 2018 .

Video Url