Kylie Minogue - Tension

Από το ομώνυμο Νο 1 άλμπουμ

Το " Tension " κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου 2023 από την BMG Rights Management και την εταιρεία της Minogue, Darenote. Είναι το δεύτερο σινγκλ στο δέκατο έκτο στούντιο άλμπουμ της Minogue με το ίδιο όνομα (2023).

Η Minogue έγραψε το τραγούδι με τους Anya Jones, Camille Purcell , Jon Green και τους παραγωγούς Duck Blackwell και τον μακροχρόνιο συνεργάτη Richard Stannard . Το τραγούδι δημιουργήθηκε αφού η τραγουδίστρια τελείωσε να δουλεύει σε πολλά τραγούδια στο Surrey και εισήχθη στους Purcell and Jones από τον A&R Jamie Nelson.

Μουσικά, το "Tension" διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών χορευτικών ήχων , όπως dance-pop , house μουσική και electropop . Στιχουργικά, το τραγούδι έχει να κάνει με τη σεξουαλική έλξη προς έναν σύντροφο και σημειώθηκε ως μια από τις πιο πειραματικές και πιο νευρικές παραγωγές της Minogue. 

Το συνοδευτικό μουσικό βίντεο , σε σκηνοθεσία της Βρετανίδας σκηνοθέτιδας Sophie Muller , περιλάμβανε διάφορους χαρακτήρες που υποδύονταν η τραγουδίστρια σε ένα νεο-φουτουριστικό σετ.

Video Url