Μουσείο Ozzy ετοιμάζει η Sharon Osbourne με αναμνηστικά και κειμήλια - Θα περιλαμβάνει και μαθήματα μουσικής

Instagram @sharonosbourne

Η Sharon Osbourne σχεδιάζει να ανοίξει «Μουσείο Ozzy Osbourne» στη γενέτειρα του θρυλικού metal τραγουδιστή, στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Η Sharon αποκάλυψε τα νέα κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του «The Osbournes Podcast», στο οποίο η Sharon και ο Ozzy συζητούν με τον γιο τους Jack και την κόρη τους Kelly.

Αφού δήλωσε ότι ετοιμάζει μια τοποθεσία που θα φιλοξενήσει τα αναμνηστικά του Ozzy, η Sharon μίλησε για την δημιουργία μουσείου, το οποίο θα συνοδεύεται από μια καφετέρια, αλλά και ένα μουσικό-εκπαιδευτικό τμήμα που θα περιλαμβάνει όργανα που μπορούν να παίζουν μαθητές.

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ο Jack ρώτησε τη Sharon εάν ο Ozzy θα επέστρεφε στην Αγγλία, όπως είχε ειπωθεί προηγουμένως, παρά την επιθυμία του θρύλου του metal να παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Sharon απάντησε «όχι» και στη συνέχεια συζήτησε το σχέδιο για το μουσείο.

«Θα υπάρχουν όλα τα βραβεία του στο μουσείο, όλα του τα σκηνικά ρούχα και παλιές αφίσες από τις ημέρες των Earth (η πρώτη του μπάντα πριν τους Black Sabbath)», είπε η Sharon. «Έχω τόσα πολλά αναμνηστικά».

Συνέχισε λέγοντας, «Θα το κάνουμε εντελώς διαδραστικά - κάθε βίντεο, κάθε ζωντανή εμφάνισή του. Θα υπάρχουν τα πάντα εκεί. Θα έχει περισσότερο ένα εκπαιδευτικό χαρακτήρα για μουσικούς και καλλιτέχνες που θέλουν να δουν ότι μπορείς να τα καταφέρεις από το τίποτα και αν δουλέψεις αρκετά σκληρά αυτό είναι που μπορείς να πάρεις. Θα έχουμε και ένα καφέ και εκεί θα έχουμε κάθε όργανο που μπορείτε να φανταστείτε. Οι μαθητές μουσικής μπορούν να έρθουν και να κάνουν μαθήματα μουσικής, γιατί δεν υπάρχει πια μουσική στα σχολεία. Θα καλέσουμε φίλους και άλλους μουσικούς να έρθουν».

Ο Ozzy συμμετείχε επίσης στην συζήτηση, αναπολώντας τους πολλούς διάσημους καλλιτέχνες της ροκ που έχουν προέλθει από το Μπέρμιγχαμ: Robert Plant, Jeff Lynne των Electric Light Orchestra, κ.λπ. Ίσως κάποιοι από τους διάσημους φίλους του Ozzy να κάνουν την εμφάνισή τους στο μουσείο. «Θα είναι σαν το School of Rock ή κάτι παρόμοιο;» ρώτησε ο Jack, στο οποία η Sharon απάντησε θετικά.

Ενώ η Sharon Osbourne ετοιμάζεται να στεγάσει όλη την καριέρα του Ozzy στο νέο διαδραστικό μουσείο, ο ίδιος ο Ozzy δεν είναι ακόμη έτοιμος να κρεμάσει το μικρόφωνο. Πρόσφατα δήλωσε ότι σκοπεύει να ηχογραφήσει ένα ακόμη άλμπουμ το 2024, προτού επιτέλους επιστρέψει στις περιοδείες. Αρχικά, ο Ozzy επρόκειτο να εμφανιστεί στο φεστιβάλ «Power Trip» αυτό το Σαββατοκύριακο - η πρώτη του κανονική συναυλία εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια - αλλά αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το κλιπ από το «The Osbournes Podcast» παρακάτω.

 

Video Url