Δείτε την PJ Harvey μαζί με τον Johnny Marr στη σκηνή. «Είναι πραγματικό προνόμιο να παίζω τα τραγούδια της»

Instagram @johnnymarrgram

Τον Johnny Marr ανέβασε στην σκηνή, στην συναυλία της Τρίτης στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, η PJ Harvey. Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την εμφάνιση των δύο μαζί.

Η guest εμφάνιση του κιθαρίστα των Smiths ήρθε περίπου στα μισά του δεύτερου σετ της Harvey στο Albert Hall του Μάντσεστερ στις 3 Οκτωβρίου. Ο Marr ανέβηκε στην σκηνή και έγινε δεκτός με ενθουσιώδη χειροκρότημα. Στην συνέχεια οι δυο τους ξεκίνησαν μια διασκευή του κομματιού της Harvey, το «The Desperate Kingdom of Love» του 2004.

 

 

Αργότερα στο σετ, ο Marr συνόδευσε για άλλη μια φορά τη Harvey και την μπάντα της, βοηθώντας τους να κλείσουν τη βραδιά με δύο τραγούδια encore, το «C'Mon Billy» και το «White Chalk». 

Μιλώντας στο Twitter μετά το σόου, ο 59χρονος Marr μοιράστηκε μια φωτογραφία από τη συναυλία με την  λεζάντα, «Εξαιρετικό σόου από την καταπληκτική PJ Harvey και το μαγικό της συγκρότημα. Πραγματικό προνόμιο να παίζεις αυτά τα τραγούδια. Σ 'αγαπώ, Polly».

 

 

Η 53χρονη Harvey βρίσκεται στη μέση της πρώτης της περιοδείας από το 2017, για την υποστήριξη του νέου της άλμπουμ, «I Inside the Old Year Dying». Μιλώντας για τις πρόσφατες εμφανίσεις της, εξήγησε ότι το νέο της ζωντανό σετ είναι «μια ανασκόπηση σε όλο το υλικό μου όλα αυτά τα χρόνια», εξ ου και τα δύο σετ. Το πρώτο σετ είναι αφιερωμένο στο «I Inside», ενώ το δεύτερο σετ περιλαμβάνει τραγούδια από όλη την καριέρα της. Στην ίδια συνέντευξη, η Harvey άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να ακολουθήσει μια περιοδεία στη Βόρεια Αμερική μέσα στο 2024.

Στο μεταξύ ολοκληρώνει την ευρωπαϊκή της περιοδεία, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.  Όσο για τον Marr, είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το σινγκλ, «Somewhere», από το νέο compilation του άλμπουμ με τίτλο, «Spirit Power: The Best of Johnny Marr». Το άλμπουμ περιλαμβάνει τα αγαπημένα του κομμάτια των τελευταίων δέκα χρόνων, καθώς και δύο ολοκαίνουργια τραγούδια. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου μέσω της BMG.

Video Url

 

Video Url