Ο Paul Rodgers των Bad Company μιλά για την περιπέτεια της υγείας του που σχεδόν τελείωσε τη μουσική του καριέρα

Instagram @paulrodgersofficial

Όπως αναφέρθηκε από το Billboard, ο Paul Rodgers μίλησε για την υγεία του σε μια προσωπική συζήτηση στην εκπομπή CBS Mornings στις 27 Σεπτεμβρίου. Αποκάλυψε ότι πέρασε δύο πολύ σοβαρά εγκεφαλικά - ένα το 2016 και ξανά το 2019, καθώς και άλλα 11 μικρά εγκεφαλικά επεισόδια. Παραλίγο να φέρει το τέλος της μουσικής του καριέρας.

«Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να είμαι ειλικρινής», εξήγησε. «Δεν μπορούσα να μιλήσω. Αυτό ήταν το πιο περίεργο. Ξέρεις, σκφτόμουν κάτι στο μυαλό μου και προσπαθούσα να το πω, αλλά δεν ήταν αυτό που τελικά έβγαινε και αναρωτιόμουν, τι στο καλό είπα».

Ο 73χρονος βρετανός τραγουδιστής έκανε μια επέμβαση στην καρωτίδα το 2019 για να απαλλαγεί από την πλάκα στις αρτηρίες του. Μίλησε για τους κινδύνους, ειδικά από τη στιγμή που οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι η διαδικασία θα γινόταν κοντά στις φωνητικές του χορδές. «Αυτό είναι καλό, έτσι δεν είναι; Ήμουν με σταυρωμένα δάχτυλα», είπε στο CBS. «Και όταν ξύπνησα, άνοιξα τα μάτια μου και σκέφτηκα, είμαι ακόμα εδώ».

 

 

Χρειάστηκαν περίπου έξι μήνες, αλλά ο Rodger επέστρεψε στη μουσική του καριέρα χωρίς προβλήματα. Και μόλις την προηγούμενη Παρασκευή κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες με τίτλο «Midnight Rose».

Σε παραγωγή της 26χρονης συζύγου του Rodgers, Cynthia και τον Bob Rock, το «Midnight Rose» ηχογραφήθηκε στη Βρετανική Κολούμπια του Καναδά. Σηματοδοτεί επίσης το πρώτο σόλο άλμπουμ του Rodgers με νέα μουσική εδώ και 23 χρόνια από το «Electric», που κυκλοφόρησε το 2000.

 

Video Url