Άσχημα νέα για τον Bruce Springsteen -Ακυρώνει όλες τις συναυλίες του 2023 καθώς αναρρώνει από έλκος στομάχου

Instagram @springsteen

Ο Bruce Springsteen ακύρωσε επίσημα και ανέβαλε όλες τις υπόλοιπες συναυλίες του για το 2023 καθώς αναρρώνει από έλκος στομάχου.

Ο 74χρονος τραγουδιστής ανακοίνωσε αρχικά στις αρχές Σεπτεμβρίου ότι θα ακυρώσει τις υπόλοιπες συναυλίες του για τον μήνα, ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία για την ασθένεια. Η ασθένεια προκαλεί τη δημιουργία ελκών στο στομάχι ή στο λεπτό έντερο, που μπορεί να προκαλέσει καούρα, ναυτία και έντονους πόνους.

Σε μια νέα χθεσινή ενημέρωση στο Instagram, ο Springsteen μοιράστηκε την απόφασή του να εγκαταλείψει τις υπόλοιπες συναυλίες του για το 2023, καθώς συνεχίζει «να αναρρώνει σταθερά από τη νόσο του πεπτικού έλκους τις τελευταίες εβδομάδες».

«Θα συνεχίσει τη θεραπεία για το υπόλοιπο του έτους με τη συμβουλή του γιατρού», ανέφερε η δήλωση. «Έχοντας αυτό κατά νου, όλες οι υπόλοιπες ημερομηνίες περιοδειών του 2023 για τον Bruce Springsteen και τους The E Street Band θα αναβληθούν για το 2024».

Ο Bruce Springsteen πρόσθεσε: «Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τους θαυμαστές μου για τις ευχές, την ενθάρρυνση και την υποστήριξή σας. Είμαι σε αποκατάσταση και ανυπομονώ να σας δω όλους τον επόμενο χρόνο». Η ανάρτηση σημείωσε επίσης ότι οι παραστάσεις του 2023 θα πραγματοποιηθούν στους αρχικούς τους χώρους, με νέες ημερομηνίες να ανακοινώνονται την επόμενη εβδομάδα. Εν τω μεταξύ, όσοι δεν μπορούν να παραστούν στις νέες συναυλίες, θα έχουν 30 ημέρες για να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων.

 

 

Ο τραγουδιστής και συνθέτης του «I'm on Fire» ξεκίνησε την περιοδεία του την 1η Φεβρουαρίου στην Τάμπα της Φλόριντα και επρόκειτο να συνεχιστεί στις 3 Νοεμβρίου στον Καναδά. Πρόσφατα εμφανίσθηκε στο Hyde Park του Λονδίνου, τις πρώτες του συναυλίες στην πόλη από το 2016.

Όπως έγραψε η Independent: «Πώς και γιατί μετά από τόσα χρόνια, ο μουσικός, τώρα 73 ετών, εξακολουθεί να θέλει να περάσει από ένα τόσο σωματικά εξαντλητικό σετ είναι ένα μυστήριο, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για τους 65.000 ανθρώπους στο πλήθος απόψε. Από τη στιγμή που αυτός και η E Street Band ανεβαίνουν στη σκηνή αμέσως στις 7 μ.μ., είναι ένας αγώνας δρόμου χωρίς ανάσα μέχρι τη γραμμή του τερματισμού. Και πάλι, αναρωτιέμαι: έχει γεράσει κάποιος στη γη καλύτερα από τον Bruce Springsteen;».