Ο Ozzy Osbourne σχεδιάζει να ηχογραφήσει ακόμη ένα άλμπουμ για το 2024 και να επιστρέψει στις περιοδείες

Instagram @ozzyosbourne

Ενώ τα προβλήματα υγείας κρατούν τον Ozzy Osbourne εκτός περιοδείας τα τελευταία πέντε χρόνια, ο θρύλος του metal δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια. Μετά την κυκλοφορία δύο άλμπουμ το 2020 και το 2022, ο Πρίγκιπας του Σκότους σχεδιάζει να ξαναμπεί στο στούντιο το 2024 για «ένα ακόμη άλμπουμ».

Μεταξύ από μια σοβαρή πτώση στο σπίτι του το 2019 και της συνεχιζόμενης μάχης του με τη νόσο του Πάρκινσον, ο Ozzy πέρασε δύσκολα χρόνια και τα νέα από το στρατόπεδό του τις τελευταίες εβδομάδες ήταν λίγο αποθαρρυντικά. Πρώτα, ακύρωσε την εμφάνισή του στο πολυαναμενόμενο φεστιβάλ Power Trip (που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα) και μετά είπε ότι χρειαζόταν ακόμη μια χειρουργική επέμβαση για να επιδιορθώσει τη ζημιά στη σπονδυλική του στήλη.

Σε μια νέα συνέντευξη στο Metal Hammer, αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά τώρα σχεδιάζει ένα παραγωγικό 2024.

«Έχω κάνει τη χειρουργική επέμβαση τώρα, δόξα τω Θεώ», είπε. «Αισθάνομαι εντάξει και έπρεπε να γίνει. Νόμιζα ότι θα ξανασταθώ στα πόδια μου πριν από μήνες, απλά δεν μπορούσα να συνηθίσω σε αυτόν τον τρόπο ζωής, έχοντας συνεχώς προβλήματα. Δεν μπορώ ακόμα να περπατήσω σωστά, αλλά δεν πονάω πια και η επέμβαση στη σπονδυλική μου στήλη πήγε τέλεια».

Ο Osbourne, ο οποίος γίνεται 75 ετών αυτόν τον Δεκέμβριο, κυκλοφόρησε τα σόλο άλμπουμ «Ordinary Man» το 2020 και «Patient Number 9» το 2022, με τον παραγωγό Andrew Watt να αναλαμβάνει και τα δύο LP. Ο θρύλος του metal αποκάλυψε ότι ελπίζει να συνεργαστεί ξανά με τον Watt σε ένα νέο άλμπουμ το επόμενο έτος.

«Έχω κάνει δύο άλμπουμ αρκετά πρόσφατα, αλλά θέλω να κάνω ένα ακόμη άλμπουμ και μετά να επιστρέψω στο δρόμο», αποκάλυψε. «Μόλις άρχισα να το δουλεύω τώρα και θα ηχογραφήσουμε στις αρχές του επόμενου έτους. Θέλω να αφιερώσω τον χρόνο μου σε αυτό».

Η ιδέα του Osbourne να επιστρέψει στο δρόμο δεν φαινόταν δυνατή νωρίτερα φέτος, όταν αποσύρθηκε από τις περιοδείες. Αφού ακύρωσε ένα ακόμη σκέλος της αποχαιρετιστήριας εξόδου του «No More Tours 2» τον Φεβρουάριο, δήλωσε: «Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι μέρες της περιοδείας μου θα τελείωναν με αυτόν τον τρόπο. Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή προσπαθεί να βρει ιδέες για το πού θα μπορώ να παίξω χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και από χώρα σε χώρα».

Είναι πιθανό ο Osbourne να παίξει απλώς μια σειρά από μεμονωμένες παραστάσεις και φεστιβάλ, όπως είχε προγραμματίσει να κάνει στο Power Trip. Στη νέα συνέντευξη στο Metal Hammer, εξήγησε ότι το φεστιβάλ της Καλιφόρνια γινόταν πολύ σύντομα μετά την τελευταία του επέμβαση. «Αν δεν μπορώ να κάνω τη συναυλία, δεν θέλω πραγματικά να είμαι εκεί».

Παρ’ όλα αυτά, το φεστιβάλ Power Trip θα πραγματοποιηθεί στις 6-8 Οκτωβρίου στο Indio της Καλιφόρνια με τους Guns N' Roses, AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Tool και Judas Priest (που παίρνουν τη θέση του Osbourne). 

 

Video Url