Παρακολουθήστε την κόρη της Madonna, Lourdes Leon στην πρώτη της μεγάλη εμφάνιση ως Lolahol στην Μαδρίτη

Instagram @lourdesleon

Η κόρη της Madonna, Lourdes Leon έπαιξε ένα ζωντανό σετ σε ένα φεστιβάλ στην Ισπανία το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την εμφάνισή της.

Η 26χρονη μουσικός, χορεύτρια και μοντέλο, είναι το μεγαλύτερο παιδί της Madonna και εμφανίστηκε με το καλλιτεχνικό της όνομα Lolahol στο Μουσικό Φεστιβάλ Brava της Μαδρίτης το προηγούμενο Σάββατο.

Ήταν η την πρώτη μεγάλη εμφάνιση της Lourdes και μαζί άλλες δύο χορεύτριες τραγούδησε και χόρεψε υπό τους ήχους ενός DJ. Πλάνα από θαυμαστές της συναυλίας έχουν κυκλοφορήσει από τότε στο διαδίκτυο.

Σε ένα από τα βίντεο που εμφανίσθηκαν μπορείτε να δείτε την Lourdes να παρουσιάζει το περσινό ντεμπούτο σινγκλ της, «Lock & Key», το οποίο εμφανίζεται στο EP της «Go», ενώ έπαιξε επίσης και το «Not Pussy», μεταξύ άλλων κομματιών. 

 

 

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο ισπανικό Vogue ενόψει του φεστιβάλ, η Lourdes είπε ότι η συναυλία της είχε στόχο να «αναζωπυρώσει την εμπειρία του χορευτικού κόσμου που έρχεται να σας συναντήσει όταν είστε έξω για πάρτι και να βυθιστείτε σε αυτήν την κουλτούρα του clubbing».

«Αυτό θέλω να φέρω στη σκηνή», συνέχισε. «Οι χορεύτριες μου και εγώ προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα μέσα από τη χορογραφία και τη μουσική που τη συνοδεύει, ώστε η παράσταση να είναι χαλαρή και cool».

Η Lourdes Leon είναι η κόρη της Madonna και του Carlos Leon, με τον οποίο είχε σχέση η βασίλισσα της ποπ τη δεκαετία του '90. Χώρισαν το 1997. Μιλώντας στο Vogue το 2021, η Lourdes εξήγησε: «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι αυτό το χωρίς ταλέντο πλούσιο παιδί που της έχουν δώσει τα πάντα, αλλά δεν είμαι». Συνέχισε λέγοντας στη δημοσίευση ότι χρηματοδότησε τη δική της πορεία στο κολέγιο.

Εν τω μεταξύ, η Madonna πρόκειται να ξεκινήσει το ευρωπαϊκό σκέλος  της περιοδείας της «Celebration Tour» τον επόμενο μήνα. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει τα επαναπρογραμματισμένα ραντεβού της στη Βόρεια Αμερική τον Δεκέμβριο μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

 

Video Url

 

Video Url