Το νέο άλμπουμ των MGMT έχει σχεδόν ολοκληρωθεί – Η ανακοίνωση στο Reddit

Instagram @whoismgmt

Νέα μουσική από τους αμερικανούς indie rockers, MGMT είναι έτοιμη για κυκλοφορία. Μια πρόσφατη ανάρτηση στο Reddit από το συγκρότημα φαίνεται να υπονοεί ότι η συνέχεια του «Little Dark Age» του 2018 είναι καθοδόν.

Ο Andrew VanWyngarden μαζί με τον Benjamin Goldwasser μοιράστηκαν μια φωτογραφία στο subreddit της μπάντας όπου φαίνεται μια στοίβα δοκιμαστικών εκτυπώσεων, με μια μπανάνα από πάνω και τη φράση «elf of soils» από κάτω. «Θυμήθηκε αυτόματα τα στοιχεία σύνδεσής μου», έγραψε ο VanWyngarden στη λεζάντα.

Οι θαυμαστές υποθέτουν ότι το «elf of soils» θα μπορούσε να είναι ένας αναγραμματισμός του «loss of life» και φαίνεται ότι αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ. Νωρίτερα φέτος, ο VanWyngarden μοιράστηκε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Reddit με λεζάντα «Μόλις τελείωσα το μαγείρεμα L.O.L.» κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι το lol τώρα υποδηλώνει «loss of life» αντί για «laugh out loud».

Και δεν είναι καν η πρώτη φορά φέτος που οι MGMT υπαινίσσονται νέο άλμπουμ. Τον Ιανουάριο, όταν το συγκρότημα επιβεβαίωσε ότι θα έπαιζε ζωντανά για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια στο φεστιβάλ, «Just Like Heaven», είχαν μερικά καλά νέα: «Κάναμε μερικές διασκεδαστικές νέες ηχογραφήσεις και έχουμε ένα υπέροχο νέο άλμπουμ ( LOL) που θα πρέπει να ολοκληρωθεί κάποια στιγμή φέτος, μέσα στο 2023».
 

Just got done cooking L.O.L.
byu/SnailOnTheSlope inmgmt

it automatically remembered my login info actually
byu/SnailOnTheSlope inmgmt

Video Url