O Neil Young έπαιξε στο κλαμπ Roxy στο Λος Άντζελες ολόκληρα 2 άλμπουμ

Το 1973, ο μεγάλος μουσικός παραγωγός Lou Adler άνοιξε το Roxy Theatre, το κλαμπ του στο Sunset Strip. Ο Neil Young και η μπάντα του Santa Monica Flyers έπαιξαν τις πρώτες τρεις νύχτες. Ο Young μόλις είχε ολοκλήρωσει την ηχογράφηση του Tonight's The Night, του κλασικού άλμπουμ. Οι ηχογραφήσεις από εκείνες τις εκπομπές του Roxy έγιναν τελικά η βάση του ζωντανού LP Roxy: Tonight's the Night Live, το οποίο κυκλοφόρησε ο Young το 2018. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, το Roxy έγινε ένα θρυλικό κλαμπ του Δυτικού Χόλιγουντ. Χθες το βράδυ, ο Neil Young επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, γιορτάζοντας την 50ή επέτειο του χώρου με ένα πολύ ιδιαίτερο σετ.

Το χθεσινοβραδινό σόου του Neil Young & Crazy Horse — το πρώτο τους από το 2019 — σηματοδότησε την 50ή επέτειο από τα εγκαίνια του Roxy.  Έπαιξαν ολόκληρα δύο κλασικά άλμπουμ  Tonight's The Night και 1969 Everybody Knows This Is Nowhere.

Μερικά από τα τραγούδια που έπαιξαν οι Neil Young And Crazy Horse χθες το βράδυ, όπως το θριαμβευτικό «Cinnamon Girl», αποτελούν βασικό στοιχείο των ζωντανών εμφανίσεων του συγκροτήματος. Άλλα ήταν αληθινά σπάνια. Τρία από τα τραγούδια του Tonight's The Night που έπαιξε το συγκρότημα χθες το βράδυ - "Borrowed Tune", "Lookout Joe" και "Tired Eyes" - είναι τραγούδια που οι Crazy Horse δεν έχουν παίξει ζωντανά από το 1973, πράγμα που σημαίνει ότι δεν  τα έπαιξε από τότε που κυκλοφόρησαν αυτά τα τραγούδια.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url