Nickelback: Απολαύστε το νέο μουσικό τους βίντεο για το «High Time» από το περσινό άλμπουμ, «Get Rollin»

Instagram @Nickelback

Οι καναδοί Nickelback μοιράστηκαν το επίσημο μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο Timothy Hiehle για το τραγούδι «High Time» από το δέκατο στούντιο άλμπουμ τους, «Get Rollin». Είναι η πρώτη τους κυκλοφορία μετά από πέντε χρόνια, η οποίο έφτασε τον περασμένο Νοέμβριο μέσω της BMG.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το «High Time» παίρνει τους ακροατές σε ένα θολωμένο από καπνούς road trip, θυμίζοντάς μας ότι πάντα σε κάποιο μέρος είναι 4:20. Το «High Time» ήταν το τρίτο σινγκλ του «Get Rollin», μετά το «San Quentin», το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2022 και το «Those Days», που έφτασε ένα μήνα αργότερα.

Με το νέο πολυβραβευμένο δίσκο τους, οι Nickelback συνεχίζουν την καριέρα τους ως «ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της ροκ», όπως σημειώνει το βρετανικό Kerrang. Το συγκρότημα γιόρτασε πρόσφατα ένα ακόμη ορόσημο στην σταδιοδρομία τους, όταν εισήχθη στο Καναδικό Music Hall Of Fame.

Οι Nickelback ονομάστηκαν το «πιο επιτυχημένο ροκ συγκρότημα της δεκαετίας» από το Billboard το 2009. Με επιτυχίες όπως τα «How You Remind Me», «Photograph», «Far Away» και «Rockstar», το τετραμελές συγκρότημα που αποτελείται από τους Chad Kroeger, Ryan Peake, Mike Kroeger και Daniel Adair είναι ένα από τα πιο εμπορικά και σημαντικά σχήματα των τελευταίων δύο δεκαετιών. 

Η επιτυχία τους περιλαμβάνει παγκόσμιες πωλήσεις άνω των 50 εκατομμυρίων μονάδων, παγιώνοντας την θέση τους ως μία από τις κορυφαίες εμπορικές μουσικές πράξεις όλων των εποχών και δεύτεροι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ως ξένο γκρουπ στις ΗΠΑ, τη δεκαετία του 2000, πίσω μόνο από τους Beatles. Η επιτυχία του «How You Remind Me» ονομάστηκε «Κορυφαίο Ροκ Τραγούδι της Δεκαετίας» από το Billboard και ήταν το τραγούδι που παίχτηκε περισσότερο στο ραδιόφωνο των ΗΠΑ τη δεκαετία του 2000, σύμφωνα με το Nielsen SoundScan.

Μεταξύ όλων αυτών των διακρίσεων, έχουν επίσης λάβει εννέα υποψηφιότητες για βραβεία Grammy, τρία American Music Awards, ένα World Music Award, ένα People's Choice Award, δώδεκα Juno Awards, επτά Much Music Video Awards και έχουν εισαχθεί στο καναδικό Walk Of Fame (2007) και στο καναδικό Music Hall Of Fame (2023). Με περισσότερα από 23 σινγκλ και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, οι Nickelback μπορούν να υπερηφανεύονται για περισσότερες από δώδεκα διαδοχικές sold-out παγκόσμιες περιοδείες, παίζοντας για πάνω από 10 εκατομμύρια θεατές.

 

Video Url