Ο Noel Gallagher ηχογράφησε μυστικά ένα dance κομμάτι με το βρετανικό ηλεκτρονικό ντουέτο, CamelPhat

Instagram @noelthegoodrebelofficial

Οι θαυμαστές του Noel Gallagher έχουν κάτι για να ενθουσιαστούν. Σύμφωνα με το NME, ο κιθαρίστας και τραγουδιστής προφανώς ηχογράφησε άλλο ένα μυστικό dance κομμάτι με το ηλεκτρονικό ντουέτο CamelPhat, ενώ έχουν μείνει οι τελευταίες πινελιές για να ολοκληρωθεί.

Τη στιγμή της δημιουργίας του νέου κομματιού, ο Gallagher ηχογραφούσε το νέο του άλμπουμ, «Council Skies», κάτι που δυστυχώς σήμαινε ότι το κομμάτι δεν ολοκληρώθηκε εγκαίρως για το δεύτερο άλμπουμ των CamelPhat, «Spiritual Milk» το οποίο βγήκε στις 15 Σεπτεμβρίου.

«Τα φωνητικά του Noel δεν είναι ολοκληρωμένα. Ήταν χαρούμενος αν βάζαμε έναν άλλο τραγουδιστή για να τελειώσει το κομμάτι και προσπαθήσαμε», είπε ο Dave Whelan των CamelPhat στην Daily Star. «Χρησιμοποιήσαμε πέντε διαφορετικούς τραγουδιστές, αλλά μόνο η φωνή του Noel ακούγεται σωστή. Προς το παρόν, το κομμάτι κάθεται ημιτελές. Είμαστε χαρούμενοι αν ο Noel θέλει να το ολοκληρώσει για τη δική του μουσική ή αν το δώσει σε εμάς. Θα σεβαστούμε την απόφαση του Noel όποια κι αν είναι».

Τον Μάιο του 2021, ο Gallagher είπε στο BBC 6 Music, «Έχω συν-γράψει πολλά τραγούδια στην καριέρα μου. Κατά μία ειρωνεία, κανένα από αυτά δεν φαίνεται να έχει δει το φως της δημοσιότητας».

Επιπλέον, ο πρώην Oasis αποκάλυψε ότι είναι έτοιμος να «μετακομίσει» στο Λας Βέγκας για ολόκληρη σεζόν, όταν νιώσει ότι έχει χορτάσει από τις περιοδείες στο δρόμο. Όταν μίλησε στο «The Matt Morgan Podcast», εξέφρασε ενθουσιασμό για ένα τέτοιο ενδεχόμενο: «Θα ανέβαζα τους High Flying Birds στο Λας Βέγκας; Ενδεχομένως λίγο αργότερα. Βολεύει πολύ, διότι δεν χρειάζεται να πας πουθενά. Μένεις στο ξενοδοχείο όπου εμφανίζεσαι. Ο Elvis Presley συνήθιζε να ανεβαίνει από το δωμάτιό του απευθείας στη σκηνή», πρόσθεσε. «Δεν θα με πείραζε να το κάνω αυτό».

Εν τω μεταξύ, πριν πάνε στο Βέγκας και ενώ οι θαυμαστές περιμένουν να ακούσουν την τελική έκδοση του κομματιού, υπάρχει πάντα η συνεργασία του Gallagher με τους CamelPhat, «Not Over Yet» το 2020 και υπάρχει το τελευταίο του άλμπουμ «Council Skies», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο.

 

Video Url