Δείτε την Weyes Blood σε ένα μεσαιωνικό κάστρο, στο νέο της μουσικό βίντεο για το «Twin Flame»

Η Weyes Blood αποκάλυψε το νέο της μουσικό βίντεο για το «Twin Flame», το οποίο εμφανίζεται στο άλμπουμ «And in the Darkness, Hearts Aglow» του 2022.

Σε σκηνοθεσία Ambar Navarro, το μεσαιωνικό κλιπ ακολουθεί την ίδια τη Natalie Mering με ένα κόκκινο φόρεμα, καθώς διασχίζει τις αίθουσες φωτισμένες με κεριά ενός κάστρου, περιμένοντας τον ιππότη να επιστρέψει καβάλα στο άλογο. 

Το «Twin Flame» είναι το πιο πρόσφατο τραγούδι από το τελευταίο LP της Weyes Blood που συνοδεύεται από μουσικό βίντεο, μετά τα «It's Not Just Me, It's Everybody», «Grapevine» και, από τον περασμένο μήνα, «Hearts Aglow».

Μετά την κυκλοφορία του «And in the Darkness, Hearts Aglow» τον περασμένο Νοέμβριο, η Weyes Blood ερμήνευσε το «God Turn Me Into a Flower» στο The Late Show With Stephen Colbert και ηχογράφησε το διάσημο τζαζ κομμάτι, «When You're Smiling» του 1928 για την σειρά του National Geographic, «A Small Light».

Η Weyes Blood επιστρέφει στο δρόμο ως μέρος της περιοδείας της που βρίσκεται σε εξέλιξη το 2023. Αν και εμφανίστηκε ήδη στο Pitchfork Music Festival στο Σικάγο αυτό το καλοκαίρι, αυτή και η μπάντα της θα κάνουν τον γύρο του Pitchfork Music Festival Paris και του Pitchfork Music Festival London τον Νοέμβριο ως headliner.

Δείτε το «Twin Flame» παρακάτω: 

 

Video Url