Πέθανε η Irish Grinstead, τραγουδίστρια της R&B μπάντας 702, σε ηλικία 43 ετών

Η Irish Grinstead, μέλος της γυναικείας R&B μπάντας, 702 πέθανε. Ήταν 43 χρονών. Η αδερφή της Grinstead και μέλος των 702, LeMisha Grinstead, μοιράστηκε τα θλιβερά νέα μέσω του Instagram το προηγούμενο Σάββατο.

«Με μεγάλη μου λύπη πρέπει να σας ενημερώσω ότι η όμορφη αδερφή και φίλη μου πέθανε σήμερα το βράδυ», έγραψε η LeMisha. «Είχε μια δύσκολη μάχη και επιτέλους είναι ήσυχη. Αυτό το κορίτσι ήταν τόσο λαμπερό όσο τα αστέρια. Δεν ήταν όμορφη μόνο εξωτερικά, αλλά και μέσα της. Το να μοιράζομαι τη σκηνή μαζί της ήταν μια χαρά που θα θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου. Εμείς, η οικογένεια ζητάμε προσευχές και σεβασμό, καθώς θρηνούμε μια σημαντική απώλεια για την οικογένειά μας».

 

 

Δεν αναφέρθηκε η αιτία θανάτου, αλλά οι 702 ανακοίνωσαν τον Δεκέμβριο του 2022 ότι η Irish Grinstead είχε πάρει «ιατρική άδεια λόγω σοβαρών ιατρικών προβλημάτων».

Το τρίο από το Λας Βέγκας, το οποίο περιλάμβανε επίσης την Kameelah Williams, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ τους, «No Doubt», το 1996. Τα κομμάτια περιλάμβαναν μια guest εμφάνιση από τη Missy Elliott στο πρώτο σινγκλ «Steelo». Τρία χρόνια αργότερα, το hit «Where My Girls At?» στο οποίο βοήθησε η Elliott για να γραφτεί, έφτασε στο Νο. 4 του Billboard Hot 100 chart. Το δεύτερο ομόνυμο άλμπουμ των 702, που κυκλοφόρησε επίσης το 1999, έφτασε στο Νο. 7 στο Top R&B/Hip-Hop Albums chart και στο Νο. 34 στο Billboard 200.

 

 

Οι 702, που ονομάστηκαν από τον κωδικό περιοχής της γενέτειρά τους στο Λας Βέγκας, κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους άλμπουμ, «Star», το 2003 και χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα. Το άλμπουμ περιλάμβανε παραγωγή από τους Neptunes και guest εμφανίσεις από τους Clipse και Pharrell Williams.

Μετά την είδηση του θανάτου της Grinstead, η Kameelah Williams πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί ένα συγκινητικό αφιέρωμα.

«Συνεστραμμένη και λυπημένη. Αγωνίστηκα με αυτό το post γιατί για μένα αυτό δεν είναι αληθινό», έγραψε στο Instagram. «Υπάρχουν πολλά που θέλω να πω, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να πεις αυτό που η καρδιά σου δεν έχει αποδεχτεί πλήρως. Είναι δύσκολο να παραδεχτεί κανείς ότι αυτό συμβαίνει. Ξέρω ότι νιώθεις καλύτερα τώρα και αγκαλιάζεις τη δίδυμη σου Orish  που με κάνει να χαμογελάω γιατί ξέρω πόσο σου έλειψε. Εσύ και εγώ γνωριζόμαστε από παιδιά και γελούσαμε, κλάψαμε, γιορτάζαμε, γι' αυτό δεν θέλω να το πιστέψω».

Η Elliott θυμήθηκε επίσης την τραγουδίστρια σε μια συγκινητική ανάρτηση στο X. «Irish, μακάρι η όμορφη ψυχή σας να αναπαυθεί ειρηνικά στην αγκαλιά του Κυρίου. Πολλές προσευχών για ολόκληρη την οικογένεια Grinstead », έγραψε.

 

Video Url