«Reasonable Woman» - Το πρώτο σόλο άλμπουμ της Sia μετά από οκτώ χρόνια – Ακούστε το νέο σινγκλ

Instagram @siamusic

Η Sia ανακοίνωσε ένα νέο άλμπουμ, το «Reasonable Woman», το οποίο θεωρείται το «πρώτο σόλο ποπ άλμπουμ» της εδώ και οκτώ χρόνια. Έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024 μέσω της Atlantic Records, αλλά το νέο σινγκλ «Gimme Love» κυκλοφορεί τώρα.

Το κενό των οκτώ ετών κρατάει από το άλμπουμ «1000 Forms of Fear» της Sia του 2014. Από τότε, η Αυστραλή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το «This Is Acting», ένα LP του 2016 αποτελούμενο από τραγούδια που γράφτηκαν για άλλους καλλιτέχνες. Κυκλοφόρησε επίσης, ένα άλμπουμ του 2017 με original εορταστικά κομμάτια με τίτλο «Everyday Is Christmas» και το soundtrack για το αμφιλεγόμενο σκηνοθετικό της ντεμπούτο του 2021, «Music».

Τον Μάιο, η Sia αποκάλυψε ότι ανήκει στο φάσμα του αυτισμού - δύο χρόνια μετά την κριτική που δέχτηκε για τον τρόπο που απεικόνισε τη νευρολογική διαταραχή στην ταινία «Music». 

«Ανήκω στο φάσμα του αυτισμού και είμαι σε θεραπεία», εξήγησε η Sia. «Για 45 χρόνια, έλεγα ότι πρέπει να πάω να φορέσω το ανθρώπινο κοστούμι μου. Και μόνο τα τελευταία δύο χρόνια έγινα πλήρως ο εαυτός μου».

Ακούστε παρακάτω το «Gimme Love» της Sia:

 

Video Url