Σε άσχημη κατάσταση η υγεία του Ozzy Osbourne - Θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση

Ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε ότι πρέπει να υποβληθεί σε άλλη μια χειρουργική επέμβαση λόγω των τραυματισμών που υπέστη από μια πτώση το 2019 και ένα ατύχημα με "γουρούνα" το 2003, με την εγχείρηση να επείγει για να ανακουφίσει τον πόνο που βιώνει αυτή τη στιγμή.

Ο Ozzy έχει περάσει πολλά και έχει επιβαρύνει την υγεία του, ειδικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μετά την πτώση του 2019, οι μεταλλικοί ράβδοι  που είχαν τοποθετηθεί στο σώμα του μετά το περίφημο ατύχημα που είχε με ένα ATV το 2003, μετακινήθηκαν. Επιπλέον, συνεχίζει να παλεύει με τη νόσο του Πάρκινσον.

Στο πρόσφατο επεισόδιο, «The Osbournes Podcast» (δείτε παρακάτω), το οποίο έκανε πρεμιέρα την χθες, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, ο 74χρονος θρύλος του μέταλ μίλησε για την υγεία του, αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται να υποβληθεί στην τέταρτη σημαντική χειρουργική επέμβαση, ενώ είχε μια μεγάλη επέμβαση στον αυχένα πέρυσι.

«Το κάτω μέρος της πλάτης μου δεν είναι καλά. Θα πάω για επισκληρίδια ένεση σύντομα γιατί αυτό που συμβαίνει είναι ότι κάτω από τον λαιμό υπάρχουν δύο σπόνδυλοι όπου με χτύπησε το ATV και διαλύθηκαν, δεν έχει μείνει τίποτα από αυτούς », είπε ο Ozzy στο podcast.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτή τη στιγμή πονάω πολύ και νιώθω μεγάλη ενόχληση», συνέχισε, προσθέτοντας, «Στην πλάτη μου, οι δύο δίσκοι και οι μύες στους ώμους μου έχουν χωριστεί από τον σκελετό και γι' αυτό γέρνω προς τα εμπρός, σαν η βαρύτητα να φέρνει το κεφάλι μου μπροστά».

Ο Osbourne χρειάστηκε πρόσφατα να αποχωρήσει από το επερχόμενο φεστιβάλ, «Power Trip», μαζί με τους AC/DC, Guns N' Roses, Metallica και Tool. Αντικαταστάθηκε από τους Judas Priest στην τριήμερη εκδήλωση, που θα διεξαχθεί στις 6 - 8 Οκτωβρίου στο Indio της Καλιφόρνια.

Δείτε τον Ozzy και την οικογένειά του να συζητούν για την υγεία του και άλλα θέματα στο νέο επεισόδιο του «The Osbournes Podcast» παρακάτω:

 

Video Url