Ο Steven Tyler αποκαλύπτει ότι έχει πρόβλημα με τις φωνητικές του χορδές - Οι Aerosmith αναβάλλουν συναυλίες

Instagram @aerosmith

Ο frontman των Aerosmith, αποκάλυψε ότι ο γιατρός του τον διέταξε να μην τραγουδήσει για ένα μήνα.

Οι Aerosmith αναγκάστηκαν να ακυρώσουν έξι επερχόμενες συναυλίες στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους, επειδή ο frontman, Steven Tyler υπέστη σοβαρή ζημιά στις φωνητικές του χορδές. Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Tyler αποκάλυψε τα νέα της διάγνωσής του, εξηγώντας:

«Με συντριβεί την καρδιά που λέω, αλλά έχω λάβει αυστηρές εντολές γιατρού να μην τραγουδήσω για τις επόμενες 30 ημέρες, διότι υπέστη βλάβη στις φωνητικές χορδές κατά τη διάρκεια του σόου του Σαββάτου (που έγινε στο Elmont της Νέας Υόρκης). Αυτό οδήγησε σε επακόλουθη αιμορραγία. Θα χρειαστούμε να αναβάλουμε μερικές ημερομηνίες, για να επιστρέψουμε και να σας δώσουμε το σόου που σας αξίζει».

 

 

Οι παραστάσεις που αναβλήθηκαν ήταν στο Τορόντο, το Κλίβελαντ, το Ντιτρόιτ, το Σικάγο, την Ουάσιγκτον και το Ράλεϊ τις επόμενες εβδομάδες. Αυτές οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν πλέον το 2024, με τα εισιτήρια για τις αρχικές ημερομηνίες να παραμένουν σε ισχύ.

Οι Aerosmith ανακοίνωσαν για πρώτη φορά επίσημα, την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους, με τίτλο «Peace Out Tour» τον Μάιο, με το ταξίδι να περιλαμβάνει 40 ημερομηνίες σε όλη τη Βόρεια Αμερική και (αρχικά τουλάχιστον) να κορυφώνεται σε μια τελευταία παράσταση στο «Bell Center» στο Μόντρεαλ του Καναδά στις 26 Ιανουαρίου. 

Πέρυσι, οι Aerosmith αναγκάστηκαν να ακυρώσουν ορισμένες εμφανίσεις τους στο Λας Βέγκας, λόγω του ότι ο Steven Tyler μπήκε ο ίδιος σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Αυτή η τελευταία περιοδεία, όταν θα ολοκληρωθεί, θα σηματοδοτήσει το τελευταίο κεφάλαιο στην καριέρα του συγκροτήματος, η οποία έχει διαρκέσει για περισσότερα από 50 χρόνια.

 

Video Url