Ο Bruce Springsteen αναβάλλει τις συναυλίες του Σεπτεμβρίου μετά από διάγνωση πεπτικού έλκους

Instagram @springsteen

Ο Bruce Springsteen ανακοίνωσε την προηγούμενη Τετάρτη ότι αναβάλλει τις live εμφανίσεις για το υπόλοιπο του μήνα, ενώ λαμβάνει θεραπεία για συμπτώματα «νόσου του πεπτικού έλκους».

Η ασθένεια προκαλεί το σχηματισμό ελκών στο στομάχι ή στο λεπτό έντερο που μπορεί να προκαλέσουν καούρα, ναυτία και πόνο στο στομάχι.

Οι παραστάσεις που αναβλήθηκαν, περιλαμβάνουν σόου στη Βαλτιμόρη, τη Φιλαδέλφεια, τη Νέα Υόρκη, το Πίτσμπουργκ, την Πενσυλβάνια, την Ουάσιγκτον και το Οχάιο.

«Είμαστε στεναχωρημένοι που πρέπει να αναβάλουμε αυτές τις παραστάσεις», είπε ο Springsteen σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους υπέροχους θαυμαστές μας. Θα επιστρέψουμε για να συνεχίσουμε αυτές τις εμφανίσεις και ακόμη περισσότερες».

«Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξή σας. Περνάμε τέλεια στις παραστάσεις μας στις ΗΠΑ και ανυπομονούμε για περισσότερες υπέροχες στιγμές. Θα επιστρέψουμε σύντομα». Ο Bruce Springsteen, γνωστός για τις συναυλίες του, διάρκειας τριών ωρών με την μπάντα του, E Street Band, εμφανίσθηκε για τρεις βραδιές στην πολιτεία του, το Νιου Τζέρσεϊ.

Η περιοδεία του Springsteen, η οποία ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου στην Τάμπα της Φλόριντα, έχει προγραμματιστεί να συνεχιστεί στο Βανκούβερ του Καναδά στις 3 Νοεμβρίου. Η εφημερίδα The Independent, έγραψε για τις αντοχές του Bruce: «Πώς και γιατί μετά από τόσα χρόνια, ο 73χρονος μουσικός, εξακολουθεί να θέλει να περάσει από ένα τόσο σωματικά εξαντλητικό σετ είναι ένα μυστήριο, αλλά οι 65.000 άνθρωποι στο πλήθος δεν έχουν πρόβλημα. Από τη στιγμή που αυτός και η E Street Band φτάνουν στη σκηνή ακριβώς στις 7 μ.μ., είναι ένας αγώνας δρόμου χωρίς ανάσα μέχρι τη γραμμή του τερματισμού»

«... Και πάλι, αναρωτιέμαι: έχει γεράσει κάποιος στη γη καλύτερα από τον Bruce Springsteen;».