Απολαύστε την αμερικανίδα ηθοποιό Sydney Sweeney στο νέο μουσικό βίντεο των Rolling Stones, «Angry»

Η πρωταγωνίστρια του «White Lotus» και του «Euphoria», Sydney Sweeney, περιέγραψε τη συμμετοχή της στο μουσικό βίντεο για το νέο single των Rolling Stones με τίτλο «Angry», ως «το πιο σημαντικό πράγμα που μου συνέβη».

Η παγκόσμια πρεμιέρα του κομματιού και του μουσικού βίντεο έγινε το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης, αφού το συγκρότημα έδωσε συνέντευξη για το άλμπουμ τους «Hackney Diamonds» στον Αμερικανό talk show παρουσιαστή, Jimmy Fallon.

Το μουσικό βίντεο για το τραγούδι δείχνει πλάνα της μπάντας καθ’ όλη της καριέρας τους σε διαφημιστικές πινακίδες, με την Sweeney ντυμένη στα μαύρα δερμάτινα να απολαμβάνει την βόλτα της στο πίσω κάθισμα ενός κόκκινου κάμπριο, κατά μήκος της Sunset Boulevard στο Λος Άντζελες.

Ο 48χρονος Fallon, είπε για το πρόσφατο κλιπ: «Σε κάθε βίντεο που κάνουν οι Rolling Stones, υπάρχει πάντα η πιο καυτή ηθοποιός του Χόλιγουντ και αυτό συνέβη για μια ακόμη φορά. Σε αυτό το βίντεο έχουν την υπέροχη Sydney Sweeney και η Sydney είναι μαζί μας απόψε».

Η Sweeney ρωτήθηκε τι πέρασε από το μυαλό της όταν της ζητήθηκε να πρωταγωνιστήσει σε ένα βίντεο με τους Rolling Stones, στο οποία απάντησε: «Φρίκαρα τελείως, τηλεφώνησα στην οικογένειά μου και έφερα μαζί μου τη μητέρα μου απόψε».

Η 25χρονη είπε ότι είχε εμφανιστεί σε ένα μουσικό βίντεο στο παρελθόν, αλλά το περιέγραψε ως «τίποτα σαν αυτό». Ο Fallon είπε στη μητέρα της Sweeney, Lisa, η οποία αποκάλυψε ότι είναι μεγάλη θαυμάστρια του συγκροτήματος: «Πρέπει να είσαι πολύ περήφανη για την κόρη σου».

Όταν ρωτήθηκε αν είχε μια αγαπημένη μουσική περίοδο, η Lisa απάντησε: «Υπάρχει άπειρη μουσική για να διαλέξω», πριν προσθέσει ότι πάντα «έλπιζε» ότι η κόρη της θα πρωταγωνιστούσε σε ένα μουσικό βίντεο για τους Rolling Stones.

Το άλμπουμ, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου, θα είναι η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με original τραγούδια εδώ και 18 χρόνια και η πρώτη από τον θάνατο του ντράμερ του συγκροτήματος, Charlie Watts τον Αύγουστο του 2021.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη των Rolling Stones στον Jimmy Fallon:

 

Video Url

 

Απολαύστε την Sydney Sweeney και το βίντεο του «Angry» παρακάτω:

Video Url