Δείτε την Beyoncé και τον Kendrick Lamar να ερμηνεύουν ζωντανά το «America Has a Problem» για πρώτη φορά

Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της με ένα αναγεννησιακό σόου που περιλάμβανε και μια guest εμφάνιση από την Diana Ross.

Ο Kendrick Lamar ενώθηκε με την Beyoncé στη σκηνή του Inglewood της Καλιφόρνια, το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας, ερμηνεύοντας το «America Has a Problem» από το έβδομο περσινό στούντιο άλμπουμ της, «Renaissance, για πρώτη φορά, στα 42α γενέθλιά της. Κατά τη διάρκεια του σόου, φάνηκε ότι το μικρόφωνο του Lamar δεν ήταν ενεργοποιημένο, αλλά το πρόβλημα επιλύθηκε γρήγορα. 

Η Beyoncé κυκλοφόρησε την ανανεωμένη έκδοση του κομματιού με τον 36χρονο βραβευμένο με Πούλιτζερ ράπερ τον Μάιο. Πιο πρόσφατα συμμετείχε με τον Travis Scott στο κομμάτι του «Delresto (Echoes)» που εμφανίζεται στο άλμπουμ «Utopia» του Ιουλίου.

Στο Inglewood, η Diana Ross έκανε επίσης μια guest εμφάνιση, τραγουδώντας μαζί με το πλήθος «Happy Birthday» στην Beyoncé. Η περιοδεία «Renaissance World Tour» συνεχίζεται μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, με στάσεις στο Βανκούβερ, στο Σιάτλ, στη Νέα Ορλεάνη και στη γενέτειρα της Beyoncé, το Χιούστον.