Ο Brian May θυμάται τον Freddie Mercury στα 77α γενέθλιά του με μία συγκινητική ανάρτηση

Instagram @officialqueenmusic

Ο Brian May αναπόλησε τις «εξαιρετικές του αναμνήσεις» από τον αγαπημένο του φίλο Freddie Mercury, στα 77α γενέθλια του τραγουδιστή των Queen. 

Μαζί με μια φωτογραφία του Freddie Mercury να παίζει μια κιθάρα, ο Brian May έγραψε χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αναπόφευκτα, σκέφτομαι τόσα πολλά για τον Freddie αυτές τις περίεργες μέρες. Τη στιγμή που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, είμαι σίγουρος ότι δεν μου φαινόταν και πολύ σημαντικό να δω τα δάχτυλα του Freddie να χορεύουν πάνω στη δική μου χειροποίητη κιθάρα. Τώρα μου δημιουργεί κύματα στοργής και υπέροχες αναμνήσεις. Λείπει τόσο πολύ».

 

 

«Αύριο, ενώ θα μιλώ με πάθος στους Ουαλούς αγρότες για τις αγελάδες και τους ασβούς και τη φυματίωση των βοοειδών, τα πιο οικεία προσωπικά αντικείμενα του Freddie και τα γραπτά που ήταν μέρος αυτών που μοιραζόμασταν τόσα χρόνια, θα βγουν στο σφυρί και θα διασκορπιστούν για πάντα. Δεν μπορώ να βλέπω. Για εμάς, τους στενότερους φίλους και την οικογένειά του, είναι πολύ λυπηρό».

Ο Brian May δημοσίευσε τη φωτογραφία την παραμονή μιας δημοπρασίας στον οίκο Sotheby's με 34.000 προσωπικά αντικείμενα του Freddie Mercury, τα οποία πωλούνται σήμερα.

Στο σφυρί θα βγουν τα πιο πολύτιμα μουσικά κομμάτια του αείμνηστου θρυλικού frontman, συμπεριλαμβανομένου του πιάνου με ουρά, στο οποίο συνέθεσε επιτυχίες όπως το «Bohemian Rhapsody», το «Killer Queen» και το «Don’t Stop Me Now». Το πιάνο θα είναι ανοικτό προς πώληση, που σημαίνει ότι ο καθένας θα μπορεί να το αγοράσει,  αν έχει αρκετά χρήματα.

Η δημοπρασία έρχεται μετά την έκθεση «Freddie Mercury: A World of his Own», που διήρκεσε ένα μήνα και παρουσίασε την ιδιωτική συλλογή των 34.000 προσωπικών αντικειμένων του Freedie που έσπασε ρεκόρ στον οίκο Sotheby's.
Πάνω από 140.000 άτομα πέρασαν από τις πόρτες για να εκτιμήσουν την απίστευτη συλλογή έργων τέχνης, στολιδιών, επίπλων, ρούχων, δίσκων, βιβλίων και πολλών άλλων. Η συλλογή που περιλαμβάνει επίσης χειρόγραφους στίχους και προσωπικέ φωτογραφίες Polaroids, έχει παραμείνει σχεδόν ανέγγιχτη από τον θάνατο του frontman των Queen το 1991.

 

Video Url