Το τρίτο άλμπουμ των Nirvana, In Utero θα επανεκδοθεί με 53 ακυκλοφόρητα κομμάτια για την 30η επέτειό του

Wikimedia Commons / Davide Costanzo

Μια πολυτελής επανέκδοση του «In Utero» των Nirvana θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για να συμπέσει με την 30ή επέτειο του άλμπουμ.

Η πλήρη λίστα θα αποτελείται από 53 ακυκλοφόρητα κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων δύο πλήρων συναυλιών της εποχής «In Utero»: μια παράσταση του 1993 στο Λος Άντζελες και η τελευταία τους συναυλία στο Σιάτλ το 1994. Θα υπάρχουν επίσης έξι bonus ζωντανά κομμάτια από παραστάσεις στη Ρώμη, το Σπρίνγκφιλντ και τη Νέα Υόρκη . Όλο το ζωντανό υλικό ανακατασκευάστηκε από τον μηχανικό Jack Endino, μέσω ηχογραφήσεων που πάρθηκαν live, απευθείας από την κονσόλα.

 

 

Η επανέκδοση θα περιέχει επίσης 12 original τραγούδια και πέντε bonus κομμάτια μαζί με B-sides, τα οποία έχουν γίνει όλα πρόσφατα remastered από τις αυθεντικές, αναλογικές, στέρεο ηχογραφήσεις του Bob Weston.

Η 30η επετειακή έκδοση του «In Utero» θα είναι διαθέσιμη σε μια ποικιλία μορφών, όπως ένα box set περιορισμένης έκδοσης 8xLP Super Deluxe, ένα box set 5xCD Super Deluxe, μια έκδοση 2xCD Deluxe, μια έκδοση βινυλίου 1xLP και μία ψηφιακή Super Deluxe έκδοση. 

 

Video Url

Τα φυσικά Super Deluxe Edition box sets θα διαθέτουν επίσης αφαιρούμενο ακρυλικό πάνελ στο μπροστινό εξώφυλλο με τον εμβληματικό Άγγελο του άλμπουμ, ένα βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο 48 σελίδων με ακυκλοφόρητες φωτογραφίες, ένα νέο fanzine 20 σελίδων, μια αφίσα περιοδείας στο Λος Άντζελες από τον καλλιτέχνη Coop, τρία διαφημιστικά φυλλάδια συναυλιών, ένα πάσο περιοδείας και άλλα πολλά.

 

 

Το τρίτο άλμπουμ των Nirvana είχε επανεκδοθεί στο παρελθόν το 2013 για να συμπέσει με την 20η επέτειό του. Εκείνη η έκδοση περιελάμβανε μια νέα στερεοφωνική μίξη από τον παραγωγό Steve Albini, B-Sides, demos και άλλα outtakes μαζί με μια ηχογράφηση της συναυλίας «Live and Loud» του 1993.

 

Video Url