«Από τα καλύτερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ», είπε ο Elton John για το «Nothing Else Matters» - Δακρυσμένος ο James Hetfield

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στην εκπομπή, «The Howard Stern Show» την περασμένη Πέμπτη, ο James Hetfield δάκρυσε, όταν ο καλεσμένος - έκπληξη Elton John χαρακτήρισε το «Nothing Else Matters» των Metallica ως «ένα από τα καλύτερα τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ».

Οι Metallica ήταν καλεσμένοι του διάσημου ραδιοφωνικού παραγωγού, Howard Stern μαζί με τη Miley Cyrus, η οποία τραγούδησε το «Nothing Else Matters» με τον Elton John στο πιάνο, για τη νέα συλλογή «The Metallica Blacklist». Με τους Metallica να κάθονται δίπλα στην Cyrus, ο παρουσιαστής έφερε τον Elton στο στούντιο μέσω βιντεοκλήσης.

Ο Elton John μίλησε για τη διασκευή του στο τραγούδι - φαινόμενο, με την Cyrus στο μικρόφωνο, το οποίο αρχίζει και τελειώνει με τον ίδιο να παίζει πιάνο. «Αυτή η ιδέα ήρθε από τον Andrew Watt, ο οποίος παρήγαγε το κομμάτι και έπαιξε κιθάρα σε αυτό. Είχε πει ότι ήθελε να ξεκινάει και να τελειώνει το τραγούδι με εμένα στο πιάνο και όχι με κιθάρα, όπως ξεκινάει το original κομμάτι».

Και συνέχισε, «Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ. Είναι ένα τραγούδι που δεν παλιώνει ποτέ. Η δομή της συγχορδίας, οι μελωδίες, οι αλλαγές του ρυθμού. Ξεχειλίζει δράμα από παντού».

Μόλις ο Elton John δήλωσε ότι είναι από τα καλύτερα τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ, ο Hetfield  φαίνεται αμέσως πόσο συγκινήθηκε, καθώς ακούμπησε το πρόσωπό του με το χέρι του. Λίγο αργότερα, δάκρυα κύλησαν από τα μάτια του frontman των Metallica.

Ο Elton John συνέχισε, «Οι Metallica είναι η crème de la crème αυτού του είδους συγκροτημάτων. Δεν μπορείτε πραγματικά να τους ορίσετε. Δεν είναι ένα heavy metal συγκρότημα. Είναι ένα μουσικό συγκρότημα. Τα τραγούδια τους δεν είναι μόνο heavy metal. Είναι όμορφα τραγούδια. Αυτό είναι ένα τόσο μελωδικό και υπέροχο τραγούδι».

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο από την εκπομπή του Howard Stern και απολαύστε την διασκευή του Elton John και της Miley Cyrus στο «Nothing Else Matters».

 

Video Url

 

Video Url