Nicki Minaj “Last Time I Saw You”

Από το άλμπουμ  Pink Friday 2.

Στις 29 Ιουνίου 2023, η Minaj ανακοίνωσε τη συνέχεια του ντεμπούτου στούντιο άλμπουμ της Pink Friday και άρχισε να βγάζει διάφορα κομμάτια για την κυκλοφορία του άλμπουμ τις επόμενες εβδομάδες.  Στις 14 Αυγούστου, η ράπερ μοιράστηκε ένα σύντομο απόσπασμα ενός "ευάλωτου" κομματιού σε μια ζωντανή ροή στο Instagram .  Το απόσπασμα περιγράφηκε ως «συναισθηματικά φορτισμένο» με στίχους «για ένα αγαπημένο πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν».  Όταν ρωτήθηκε για τον τίτλο του τραγουδιού, η Minaj απάντησε ότι λεγόταν "Last Time That I Saw You". 

Στις 25 Αυγούστου, μοιράστηκε τον σύνδεσμο του τραγουδιού, όπου επιβεβαιώθηκε ότι το single ήταν το "Last Time I Saw You". Ταυτόχρονα, δημοσίευσε το artwork του single . Η παραγωγή του τραγουδιού έγινε από τον Hendrix Smoke και τον ATL Jacob .

Το εξώφυλλο απεικονίζει τη Minaj να φορά ένα «γυαλιστερό» φόρεμα,  μπροστά σε ένα ροζ φόντο με τα χέρια της σηκωμένα. Η Minaj κυκλοφόρησε περισσότερες διαφημιστικές εικόνες και βίντεο κλιπ της φωτογράφησης στη συνέχεια. 

Στις 28 Αυγούστου, μέσω Instagram Live, επιβεβαίωσε ότι το single θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου. Ακούστε το παρακάτω>> 

Video Url