Σε αλλαγή εξωφύλλου προχώρησε η Doja Cat το οποίο ήταν σχεδόν αντίγραφο των γερμανών Chaver

Instagram @dojacat

Το αρχικό εξώφυλλο για το άλμπουμ, «Scarlet» της Doja Cat ήταν σχεδόν παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποίησαν για εξώφυλλο οι γερμανοί Chaver. Το μέταλ συγκρότημα από την Λειψία χρησιμοποίησε για το άλμπουμ τους, «Of Gloom», ένα εξώφυλλο το οποίο δημιουργήθηκε από τον ίδιο καλλιτέχνη.

Η Doja Cat αποκάλυψε τώρα, ένα καινούργιο εξώφυλλο για το νέο της άλμπουμ, αφού πολύ κόσμος παρατήρησε την εντυπωσιακή ομοιότητα του με αυτό ενός νέου άλμπουμ από το γερμανικό hardcore τρίο Chaver. Οι δύο δίσκοι, που θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα στις 22 Σεπτεμβρίου, είχαν ως εξώφυλλα από μία αράχνη. Και οι δύο εικόνες έγιναν από τον καλλιτέχνη Dusty Ray. Το νέο εξώφυλλο της Doja Cat δείχνει τώρα, ένα ζευγάρι αραχνοειδών να ενώνουν με κάποιο τρόπο τα στόματά τους. 

 

 

Ανακοινώνοντας το άλμπουμ,  «Of Gloom», οι Chaver έγραψαν: «Το εντυπωσιακό εξώφυλλο, δημιουργημένο με μαεστρία από τον Dusty Ray ο οποίος είναι μαζί μας από το πρώτο μας άλμπουμ, χρησιμεύει ως μια μαγευτική αντίθεση με την έντονη μουσική του άλμπουμ, δημιουργώντας τη βάση για ένα ταξίδι στον τόπο του πόνου».
 

Δείτε παρακάτω το αρχικό εξώφυλλο της Doja Cat και το κανονικό εξώφυλλο των γερμανών Chaver: