Zach Bryan - I Remember Everything (feat. Kacey Musgraves), Νο 1 στις ΗΠΑ

Από το δεύτερο άλμπουμ του Zach Bryan

Το " I Remember Everything " είναι ένα τραγούδι του Αμερικανού τραγουδιστή Zach Bryan στο οποίο συμμετέχει η καλλιτέχνης της country μουσικής Kacey Musgraves . Κυκλοφόρησε στις 25 Αυγούστου 2023, ως κομμάτι ενδέκατο από το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Zach Bryan .

Καθώς έβαζε τις τελευταίες πινελιές στο τραγούδι, ο Bryan μοιράστηκε τον τίτλο και μια σύντομη προεπισκόπηση στις 14 Ιουνίου 2023.  Η αρχική σύγχυση που προκλήθηκε από τον τίτλο μιας μπαλάντας του John Prine με το ίδιο όνομα οδήγησε τον Bryan να εξηγήσει ότι ήθελε να αλλάξει το ο τίτλος του τραγουδιού στην αρχή αλλά τελικά πήγε όπως ήταν αφού μια αλλαγή δεν του «κάθισε» σωστά. Έπαιξε μια ακουστική απόδοση του κομματιού στο Instagram του στις 25 Ιουλίου

Το «Θυμάμαι τα πάντα», μια «αραιή μπαλάντα»  για την «αγάπη και τη ζωή», αντικατοπτρίζει μια συζήτηση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας που αγαπούσαν ο ένας τον άλλον. Ενώ οι πρωταγωνιστές ήταν ευρέως γνωστό ότι ήταν σε σχέση, το τραγούδι θα μπορούσε επίσης να μιλήσει για ένα "προηγούμενο καλοκαιρινό ειδύλλιο στην παραλία" σε ένα "' Ford του 88", όπως προτείνει το περιοδικό Rolling Stone .

Video Url

 

Τα τραγούδια που έχουν πάει στην πρώτη θέση του Hot 100 αλλά και του κάντρυ τσαρτ