«Hell's Bells», τσιγάρα, μπύρες και ένα τρομπόνι. Δείτε ένα σπάνιο backstage βίντεο των AC/DC του 1983

Σπάνια πλάνα από τους AC/DC να κάνουν ζέσταμα στα παρασκήνια πριν από μια παράσταση στην περιοδεία του «Flick Of The Switch» του 1983, έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο.

Το κλιπ, διάρκειας ενάμιση λεπτού, βρίσκει το συγκρότημα να προετοιμάζεται με ηρεμία και συγκέντρωση για την εμφάνισή του και βρίσκει τον Angus και τον Malcolm Young να παίζουν την εισαγωγή του κλασικού «Hell's Bells» του 1980.

Το βίντεο εμφανίστηκε στον λογαριασμό YouTube κάποιου Scott Young (προφανώς δεν έχει κάποια σχέση με την μπάντα), ο οποίος περιέχει πολλά κλιπ AC/DC, που χρονολογούνται από μια σειρά συνεντεύξεων με τον πρώην μπασίστα Mark Evans που δημοσιεύτηκαν το 2016. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ίδιο το κλιπ, πέρα από τη χρονιά που γυρίστηκε, αν και είναι πιθανό να προέρχεται από το «Joe Louis Arena» του Ντιτρόιτ στις 17 ή 18 Νοεμβρίου, όταν βιντεοσκοπήθηκαν οι συναυλίες του συγκροτήματος για μετάδοση στο MTV.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ένα συναρπαστικό ιστορικό ντοκουμέντο. Βλέπουμε τον ντράμερ Simon Wright, να πίνει μια μπύρα, λίγους μήνες αφότου βρέθηκε στο προσκήνιο ως αντικαταστάτης του Phil Rudd. Υπάρχει ο frontman Brian Johnson, που κρατάει ανέμελα μια μπύρα και ένα ποτήρι με κάτι που θα μπορούσε να είναι κονιάκ. Στο πλάνο υπάρχει ο μπασίστας Cliff Williams, που χαλαρώνει με το Steinberger μπάσο του, ενώ λίγο-πολύ όλοι τους φαίνονται να καπνίζουν.

Και μετά, έχουμε τα αδέρφια  Angus και Malcolm Young, που ετοιμάζονται χαλαρά για το σόου παίζοντας ήρεμα μπλουζ, πριν την εισαγωγή του «Hell's Bells».

Καθώς το συγκρότημα ετοιμάζεται να βγει από το καμαρίνι για να ανεβεί στη σκηνή, ο Brian κάνει για λίγο τζόκινγκ επιτόπου, σαν μποξέρ που ετοιμάζεται για αγώνα, ενώ στο background υπάρχει ένα τρομπόνι, με την παρουσία του να παραμένει ανεξήγητη, τονίζοντας την ηρεμία στο στρατόπεδο των AC/DC, λίγες στιγμές πριν ξεσπάσει η καταιγίδα.

 

Video Url