Δείτε τον John Travolta να κουβεντιάζει με τον Phil Anselmo των Pantera, μετά από μία συναυλία των Metallica

Instagram @panteraofficial

Ο John Travolta «άραξε» με τον Phil Anselmo και τους υπόλοιπους Pantera στα παρασκήνια της συναυλίας της metal μπάντας από το Τέξας, η οποία ήταν support των Metallica την προηγούμενη Παρασκευή στο SoFi Stadium στο Inglewood της Καλιφόρνια.

Ο σταρ του κινηματογράφου, μαζί με άλλους celebrities, μεταξύ των οποίων ο συνάδελφος ηθοποιός Jason Momoa (ο οποίος τόλμησε να μπει στο mosh pit) και τα μέλη των Mötley Crüe, Tommy Lee και John 5, μπόρεσαν να περάσουν στα παρασκήνια.

Οι Pantera δημοσίευσαν μια συλλογή με φωτογραφίες από τα παρασκήνια στο Instagram (δείτε παρακάτω), που δείχνουν τον Travolta να συνομιλεί με τον τραγουδιστή Philip Anselmo και άλλους μουσικούς. Άλλες φωτογραφίες δείχνουν το συγκρότημα να χαιρετάει τους Momoa και τα μέλη του Mötley Crüe. Ο ντράμερ των Pantera, Charlie Benante, δημοσίευσε επίσης τις δικές του φωτογραφίες στις οποίες συνομιλεί με τον Travolta και «αράζει» με τον Momoa και άλλους celebrities.

Ο Travolta δεν είναι τελείως άσχετος με τη σκηνή του σκληρού ροκ και του μέταλ, έχοντας πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Fanatic», σε σκηνοθεσία Fred Durst των Limp Bizkit και μάλιστα, κάποτε είχε εντυπωσιάσει σε μία του συνέντευξη στο Consequence, με τις γνώσεις του για τη μουσική του αμερικάνικου Nu-metal συγκροτήματος.

Εν τω μεταξύ, οι Pantera παρουσίασαν το δικό τους headline show στην Chula Vista της Καλιφόρνια το Σάββατο 26 Αυγούστου, όπου ο Scott Ian των Anthrax και ο γιος του Revel, μαζί με τα μέλη των Lamb of God, Randy Blythe και Art Cruz, ανέβηκαν στη σκηνή για να βοηθήσουν το συγκρότημα να εκτελέσει το «Walk», από το άλμπουμ «Vulgar Display of Power» του 1992.