«Με το μικρόφωνοι στο χέρι θα πεθάνω» - Η Dolly Parton δεν σχεδιάζει να αποσυρθεί

Instagram @dollyparton

Εφόσον το επιτρέπει η υγεία της, η Dolly Parton δεν σχεδιάζει να συνταξιοδοτηθεί σύντομα. Ο θρύλος της κάντρι απέρριψε την ιδέα να κρεμάσει το καπέλο της, εμφανιζόμενη σε μια πρόσφατη βρετανική ραδιοφωνική συνέντευξη, δηλώνοντας ότι σκοπεύει να τραγουδάει μέχρι το τέλος της ζωής της.

«Δεν είμαι από αυτούς που κάθονται χωρίς να κάνουν τίποτα», είπε η Parton στον Ken Bruce, συζητώντας για το επερχόμενο ροκ άλμπουμ και το βιβλίο μόδας της. «Δεν θα έπαιρνα ποτέ σύνταξη. Απλώς, ελπίζω κάποια μέρα να πεθάνω στη μέση ενός τραγουδιού πάνω στη σκηνή».

«Φυσικά, δεν έχουμε πολλές επιλογές σε αυτό», παραδέχθηκε η 77χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια. «Αλλά, όσο είμαι σε θέση να δουλέψω, όσο η υγεία μου είναι καλή και ο σύζυγός μου είναι καλός, ο μόνος τρόπος που θα επιβράδυνα ή θα σταματούσα ποτέ, θα ήταν για αυτόν τον λόγο. Αλλά, στο μεταξύ, θα συνεχίσω ακάθεκτη όσο λάμπει ο ήλιος».

Και αυτό περιλαμβάνει το Rockstar, ένα άλμπουμ που αποτελείται από original ροκ τραγούδια και διασκευές κλασικών με την συμμετοχή των Sting, Steve Perry, Stevie Nicks, Debbie Harry, Paul McCartney, Ringo Starr και άλλους. Το γεμάτο με κορυφαίους μουσικούς LP, το οποίο ηχογράφησε η Parton αφού εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame, έρχεται στις 17 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει τα σινγκλ «World on Fire», «Bygones» με τον Rob Halford των Judas Priest και μια διασκευή του «Magic Man» των Heart με την Ann Wilson.

Εν τω μεταξύ, το «Behind the Seams: My Life in Rhinestones», ένα βιβλίο που περιγράφει λεπτομερώς τα πιο εμβληματικά κοστούμια της, βγαίνει στα ράφια στις 17 Οκτωβρίου. Και τέλος, μην περιμένετε να δείτε ψηφιακά ολογράμματα της καλλιτέχνιδας όταν πεθάνει. Το έχει ξεκαθαρίσει ότι σχεδιάζει να πάρει την ψυχή της μαζί της, όταν φύγει από τη Γη.

 

Video Url