Δείτε τους Pulp να παίζουν για πρώτη φορά ζωντανά το ακυκλοφόρητο «Hymn of the North» στη γενέτειρά τους το Σέφιλντ

Instagram @jarvisbransoncocker

Οι Pulp έκαναν μια στάση στη γενέτειρά τους το Σέφιλντ το Σαββατοκύριακο, για δύο συναυλίες στα πλαίσια της περιοδείας επανασύνδεσής τους. Για να κάνουν τη δεύτερη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή, έκλεισαν το σετ τους με το ντεμπούτο του ακυκλοφόρητου τραγουδιού τους, «Hymn of the North».

«Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ αυτό το τραγούδι, εκτός από εμάς σε αυτή τη σκηνή», είπε ο τραγουδιστής Jarvis Cocker στο πλήθος, ενώ παρουσίαζε το κομμάτι. «Στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι ακριβές. Ένα είδος διασκευής του παρουσιάστηκε σε μια θεατρική παράσταση από έναν τύπο που ονομάζεται Simon Stephens. Και λέγεται Hymn of the North. Βρισκόμαστε στο Βορρά, οπότε σκεφτήκαμε ότι πρέπει να το ακούσετε πρώτα εσείς».

Ο Cocker συνέχισε λέγοντας ότι το συγκρότημα είχε «μερικές έντονες συζητήσεις» για το αν θα έπρεπε να παίξει το τραγούδι ζωντανά. «Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να πάνε στραβά, με εμένα να παίζω πλήκτρα», είπε. «Αλλά, ευτυχώς η πιανίστρια της μπάντας, η Candida Doyle με βοήθησε ώστε να γίνουν όλα σωστά».

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα που κατέγραψαν θαυμαστές των Pulp να κάνουν το ντεμπούτο του «Hymn of the North» στο Utilita Arena του Σέφιλντ στις 15 Ιουλίου παρακάτω.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, οι Pulp έπαιξαν παλιά αγαπημένα κομμάτια και ενώθηκαν στην σκηνή με τον πρώην κιθαρίστα τους, Richard Hawley για το κομμάτι «Sunrise» και το διάσημο «Common People».

Αυτό το Σαββατοκύριακο, οι Pulp θα εμφανισθούν στο Latitude Festival του Suffolk πριν από δύο παραστάσεις στο Λονδίνο. Τον Νοέμβριο, θα κάνουν την εμφάνισή τους στο ετήσιο φεστιβάλ, Corona Capital στην Πόλη του Μεξικού. 

 

Video Url