Η Taylor Swift κατέρριψε το ρεκόρ για τα περισσότερα Νο. 1 άλμπουμ από γυναίκα καλλιτέχνη

Instagram @taylorswift

Η Taylor Swift ξεπέρασε την Barbra Streisand και αυτή τη στιγμή έχει τέσσερα LP στο top 10 του Billboard 200.

Για άλλη μια φορά, η Taylor Swift έπιασε κορυφή στο Billboard 200, με το 12ο Νο. 1 LP της, «Speak Now (Taylor’s Version)» που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Η αμερικανίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια από την Πενσυλβανία, τώρα έχει τα περισσότερα Νο. 1 άλμπουμ στην ιστορία για γυναίκα καλλιτέχνη, ξεπερνώντας τη Barbra Streisand. Οι δύο τραγουδίστριες ήταν προηγουμένως ισόπαλες με 11 κορυφαία άλμπουμ η κάθε μία. 

Η επανηχογραφημένη έκδοση του Speak Now του 2010, το τρίτο στούντιο άλμπουμ της Swift, σκαρφάλωσε στη Νο. 1 θέση, λιγότερο από ένα χρόνο αφότου το περσινό Midnights κορυφώθηκε στα chart. Η Swift είναι τώρα η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνης που έχει τέσσερα άλμπουμ στο top 10 ταυτόχρονα, ένα ρεκόρ που δεν έχει κατατριφθεί από το 1966. Τα άλμπουμ αυτά είναι το Folklore, το Lover, το Midnights και φυσικά το Speak Now (Taylor’s Version).

Το Speak Now (Taylor's Version) έκανε το ντεμπούτο του με 716.000 πωλήσεις, downloads και streams στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι την τελευταία εβδομάδα. Πάνω από 500.000 από αυτές τις πωλήσεις ήταν σε φυσική μορφή. Και τα δύο προηγούμενα επανηχογραφημένα άλμπουμ της Swift - Red (Taylor's Version) και Fearless (Taylor's Version), έκαναν επίσης το ντεμπούτο τους στο Νο. 1 του Billboard 200.

 

Video Url