Δείτε το νέο βίντεο της Billie Eilish για το τραγούδι «What Was I Made For?» από το soundtrack της Barbie

Instagram @billieeilish

Η Billie Eilish μοιράστηκε το νέο βίντεο του τραγουδιού «What Was I Made For?», από το επερχόμενο soundtrack της ταινίας Barbie. Το βίντεο είναι σκηνοθετημένο από την ίδια την Billie Eilish και μπορούμε να την δούμε να κάθεται σε ένα παιδικό θρανίο, ενώ προσπαθεί να βάλει σε τάξη κάποια κουκλίστικα ρούχα Barbie. 

Η Eilish έγραψε το «What Was I Made For?» με τον αδερφό της, Finneas, με την παραγωγή του κομματιού να γίνεται στο στούντιο του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Η 21χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που συμμετέχουν στο soundtrack της ταινίας Barbie, σε σκηνοθεσία Greta Gerwig, για τον κόσμο των εξαιρετικά δημοφιλών κούκλων της Mattel. Η Dua Lipa, η οποία υποδύεται μια γοργόνα Barbie στην ταινία, συνέβαλε με το κομμάτι «Dance the Night», με την Gerwig να κάνει ένα cameo στο μουσικό βίντεο του σινγκλ.

Η Nicki Minaj και η Ice Spice ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Barbie World», το οποίο είναι διασκευή της επιτυχίας των Aqua το 1997 «Barbie Girl». Οι Charli XCX, Tame Impala, Lizzo, Haim, PinkPantheress και πολλά άλλοι εμφανίζονται επίσης στο soundtrack. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου.

 

Video Url