Οι Hives αποκάλεσαν τους Arctic Monkeys ως «Το μόνο πραγματικά καλό ποπ συγκρότημα»

Μπορείτε επισήμως να συμπεριλάβετε τους The Hives ανάμεσα στους αμέτρητους θαυμαστές των Arctic Monkeys. Σε μια νέα συνέντευξη στο NME, ο τραγουδιστής Howlin' Pelle Almqvist αποκάλεσε τους Άγγλους rockers ως «το μόνο πραγματικά καλό δημοφιλές συγκρότημα που δραστηριοποιείται αυτές τις μέρες».

«Νομίζω ότι οι Arctic Monkeys είναι καταπληκτικοί», είπε ο Almqvist. «Λοιπόν, αυτή είναι η μόνη πραγματικά καλή δημοφιλής μπάντα και αυτό δεν είναι εύκολο να το πετύχεις».

Τα καλά λόγια του τραγουδιστή έρχονται μετά την πρόσφατη περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι The Hives ήταν support στους Arctic Monkeys. Ο Almqvist αποκάλυψε ότι οι Άγγλοι rockers εμπνεύστηκαν από το συγκρότημα του και τους The Strokes στις πρώτες μέρες τους ως γκρουπ, ενώ οι δυο τους είχαν προηγουμένως περιοδεύσει μαζί πριν από μια δεκαετία, πριν οι The Hives κάνουν διάλλειμα και σταματήσουν να παίζουν. «Είναι μια πραγματικά υπέροχη περιοδεία», είπε. Δείτε τη νέα συνέντευξη του συγκροτήματος στο NME παρακάτω.

Οι The Hives δεν είναι οι μόνοι καλλιτέχνες που επαίνεσαν τους Arctic Monkeys τις τελευταίες μέρες. Ο Damon Albarn των Blur επαίνεσε πρόσφατα τον Alex Turner και την παρέα του ως «το τελευταίο υπέροχο κιθαριστικό συγκρότημα».

Τον επόμενο μήνα, οι Arctic Monkeys θα κατευθυνθούν στο Stateside για μια σειρά παραστάσεων για την υποστήριξη του νέου τους άλμπουμ, «The Car». Οι The Hives έχουν δικές τους headline εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο για το υπόλοιπο του 2023 για να υποστηρίξουν το δικό τους νέο LP, «The Death of Randy Fitzsimmons». 

 

Video Url