Δείτε τον Ed Sheeran μαζί με τον Eminem να ερμηνεύουν το «Lose Yourself» στο Ντιτρόιτ

Ο Ed Sheeran ανέβασε τον Eminem στην σκηνή στην συναυλία του Ντιτρόιτ για την περιοδεία «Mathematics Tour», με το ζευγάρι να ερμηνεύει το «Lose Yourself» και το «Stan», μπροστά στο κοινό της πόλης από όπου κατάγεται ο διάσημος ράπερ.

«Αναρωτήθηκα αν θα μπορούσα να σας παίξω μια διασκευή ενός τραγουδιού του Eminem απόψε», απευθύνθηκε ο Sheeran προς το πλήθος. «Νομίζω ότι το ξέρετε. Το κάναμε πρόβα σήμερα. Θα δούμε πώς θα πάει». Αφού ξεκίνησε με την εισαγωγή του «Lose Yourself», ο Slim Shady ανέβηκε στη σκηνή για να ρίξει τις πρώτες ρίμες. Αν και ο ράπερ ακουγόταν το ίδιο άγριος όπως και στο αρχικό κομμάτι του 8 Mile, ο Ed πρόσφερε τη δική του πινελιά με μερικές ωραίες αρμονίες κατά τη διάρκεια του ρεφρέν.

Προς το τέλος του τραγουδιού, ο Sheeran ξεσήκωσε τον κόσμο λέγοντας: «Σκοπός μας ήταν ότι θα έβγαινε και θα έλεγε μόνο ένα τραγούδι, αλλά είπα ότι δεν μπορεί να εμφανισθεί στο Ντιτρόιτ για ένα μόνο τραγούδι. Θέλετε να ακούσετε ακόμη ένα;». Στη συνέχεια, το ντουέτο ερμήνευσε το «Stan».

Ο Ed Sheeran και ο Slim Shady έχουν μοιραστεί τη σκηνή αρκετές φορές πριν από την έκπληξη του Σαββάτου. Το 2017, ο Sheeran εμφανίστηκε στο «River» από το άλμπουμ του Eminem, «Revival» του 2017, ενώ ο ράπερ και ο 50 Cent εμφανίσθηκαν στο σινγκλ του Sheeran, «Remember the Name» του 2019.

Νωρίτερα φέτος, ο Sheeran αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε το «The Marshall Mathers LP» για να θεραπεύσει τον παιδικό του τραυλισμό.

 

Video Url