Οι Royal Blood μοιράζονται το νέο τους σινγκλ «Pull Me Through»

Instagram @royalblooduk

Το βρετανικό μουσικό δίδυμο από το Brighton, Royal Blood συνεχίζει να πειραματίζεται με την κυκλοφορία του νέου τους σινγκλ, «Pull Me Through» πριν το επερχόμενο άλμπουμ τους, «Back to the Water Below».

Το νέο σινγκλ ακολουθεί το κομμάτι, «Mountains At Midnight» και είναι το δεύτερο που μοιράζονται από το «Back To The Water Below» που θα βγει τον Σεπτέμβριο. Το «Pull Me Through» έρχεται λίγο μετά την εμφάνισή τους στο φεστιβάλ Glastonbury μαζί με τους Arctic Monkeys και είναι κάτι σαν λύτρωση για τον Mike Kerr και τον Ben Thatcher, μετά την αμφιλεγόμενη εμφάνισή τους στο Big Weekend του BBC Radio 1.

Για το νέο τους σινγκλ, ο τραγουδιστής Mike Kerr είπε: «Το Pull Me Through μιλάει για το πώς αισθάνεται κάποιος που σταματάει να επιβιώνει μόνος του και βρίσκει τελικά την δύναμη να ζητήσει βοήθεια. Είναι ένα κομμάτι που θέλουμε να παίξουμε ζωντανά».

 

 

Μιλώντας για το νέο δίσκο, ο ντράμερ Ben Thatcher δήλωσε: «Νομίζω ότι αυτός ο δίσκος έχει να κάνει με το να αφήσουμε τις ιδέες να μας οδηγήσουν εκεί ακριβώς που πρέπει να πάνε. Αν υπάρχει ένα τραγούδι που μας καλεί να κάνουμε κάτι που δεν είναι συνήθως αυτό για το οποίο είμαστε γνωστοί, εκεί θα πάμε».

«Τα τραγούδια είναι υπεύθυνοι και μας οδηγούν και αν αυτό σημαίνει ότι έχουμε έναν δίσκο που είναι αρκετά διαφορετικός και ποικίλος, αυτό είναι που θα κάνουμε, αντί να προσπαθούμε να χωρέσουμε τα πάντα στον ίδιο κόσμο. Ως αποτέλεσμα, δημιουργήσαμε έναν δίσκο που έχει τα σκαμπανεβάσματά του. Είναι όλα όσα μπορέσαμε να καταφέρουμε», πρόσθεσε.

Αυτό το καλοκαίρι, οι Royal Blood έχουν ετοιμάσει ένα τεράστιο σόου στην πατρίδα τους, στην παραλία του Brighton στις 29 Ιουλίου και θα είναι headliners σε μια σειρά από φεστιβάλ όπως το Kendal Calling και το Y Not.

Ακούστε το «Pull Me Through» παρακάτω.

 

Video Url