Δείτε το βίντεο για το νέο σινγκλ των βρετανών Hot Milk, «Bloodstream»

Instagram @hotmilkhotmilk

Οι βρετανοί Hot Milk από το Manchester αποκάλυψαν το τρίτο σινγκλ από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους «A Call To The Void» και αυτό είναι «κάτι διαφορετικό για εμάς».

Το τρίτο σινγκλ του pop punk συγκροτήματος είναι παρμένο από το «A Call To The Void», το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου μέσω της Music For Nations και γράφτηκε σύμφωνα με την τραγουδίστρια Han Mee, «στο σύνολό του τις στοιχειωμένες πρώτες πρωινές ώρες στο Λος Άντζελες». 

 

 

«Το ξεκινήσαμε τις πρώτες πρωινές ώρες και αμέσως καταλάβαμε ότι αυτό το τραγούδι ήταν κάτι διαφορετικό για εμάς και παρ’ όλα αυτά είχε έρθει από το πουθενά. Μία από αυτές τις σπάνιες στιγμές που το τραγούδι ξεπήδησε από τον αιθέρα και όχι απλά ήθελε, αλλά έπρεπε να γραφτεί».

Μιλώντας για τους στίχους, η Han εξήγησε ότι «μια ανθυγιεινή αγάπη εμφανίζεται με πολλές μορφές και μπορεί να δημιουργήσει μια τοξική σχέση. Νομίζεις ότι είναι αγάπη, νομίζεις ότι έχεις τον έλεγχο, νομίζεις ότι μπορείς να πεις όχι αν το χρειάζεσαι, αλλά δεν είσαι πια στη θέση του οδηγού».

Δείτε το βίντεο για το «Bloodstream» παρακάτω:

 

Video Url