Η Lana Del Rey σκέφτηκε σοβαρά να σταματήσει τη μουσική, όταν βυθίστηκε στην «άβυσσο»

Facebook @Lana Del Rey

Η Lana Del Rey σκέφτηκε «σοβαρά» να σταματήσει τη μουσική, αφού ένιωθε σαν «αποτυχημένη».

Η τραγουδίστρια του «Say Yes To Heaven» - η οποία μόλις εμφανίσθηκε live στο BST Hyde Park στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο, μετά από την αμφιλεγόμενη ακύρωση της εμφάνισής της στο Glastonbury τον περασμένο μήνα, παραδέχτηκε ότι «δεν είχε άλλη επιλογή» από το να συνεχίσει να φτιάχνει μουσική, ακόμα και σε στιγμές που αμφέβαλε για τον εαυτό της.

Είπε στη στήλη Wired της εφημερίδας Daily Star: «Ποτέ δεν ξεχνάω ότι υπάρχει η άβυσσος, εκείνες τις στιγμές που τίποτα δεν λειτουργεί, όταν σκέφτομαι σοβαρά να τα παρατήσω. Υπήρχε κάποιες φορές, πραγματικά ένα αίσθημα αποτυχίας. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να συνεχίσω, γιατί δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο. Το θαρραλέο θα ήταν να εξαφανιστώ. Αλλά, καθώς ήμουν ήδη διάσημη, έκανα το εύκολο. Συνέχισα να βγάζω δίσκους. Δεν υπάρχει σχέδιο Β».

Η 38χρονη σταρ επαίνεσε επίσης άτομα όπως η Billie Eilish - την οποία χαρακτήρισε ως «καλό άτομο και πολύ ταλαντούχα» - που εκφράζονται μέσω της μουσικής τους. Και πρόσθεσε: «Στην ποπ μουσική, οι γυναίκες έχουν επιτέλους το δικαίωμα να εκφραστούν και να πουν τις εμπειρίες τους. Δεν με νοιάζει αν παίξω τον λάθος ρόλο, δεν συμμορφώνομαι με αυτό που περιμένουν από μία ποπ τραγουδίστρια. Αυτό που θέλω είναι να μείνω πιστή στην στιγμή, όταν έρχεται η έμπνευση».

Την περασμένη Κυριακή, η Lana αστειεύτηκε για την εμπειρία της στο Glastonbury, όταν άργησε να εμφανιστεί στη σκηνή, γεγονός που οδήγησε στο να διακοπεί η εμφάνισή της και να αποσυνδεθεί το μικρόφωνό της, ώστε να τηρήσει το αυστηρό χρονοδιάγραμμα του φεστιβάλ. 

Ενώ ερμήνευε το «Candy Necklace» πάνω σε ένα χρυσό πιάνο με ουρά, είπε στο πλήθος των 60.000 ατόμων του BST: «Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο με έκοψαν την τελευταία φορά. Συγνώμη για αυτό».

 

Video Url