Τελευταίο θύμα ατυχημάτων ο Harry Styles. Χτύπησε στο πρόσωπο από αντικείμενο σε συναυλία στη Βιέννη

Instagram @harrystyles

Ο Harry Styles χτύπησε στο πρόσωπο από άγνωστο αντικείμενο κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στη Βιέννη της Αυστρίας, το περασμένο Σάββατο.

Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε από θαυμαστές του, ο 29χρονος Βρετανός ποπ σταρ κατέβαινε στη σκηνή στο Ernst Happel Stadion της Βιέννης, όταν ένα άγνωστο αντικείμενο τον χτύπησε κοντά στο μάτι. Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής του «As It Was» πιάνει το πρόσωπό του καθώς σκύβει, καλύπτοντας το μάτι του, ενώ συνεχίζει να απομακρύνεται από τη σκηνή.

Το πρώην μέλος των One Direction, που είναι κοντά στο να ολοκληρώσει την περιοδεία του «Love on Tour», δεν έχει ακόμη σχολιάσει το περιστατικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Styles δέχεται αντικείμενο κατά τη διάρκεια συναυλίας του. Πέρυσι, ο τραγουδιστής χρειάστηκε να κάνει μια σύντομη διακοπή στο Σικάγο, όταν χτυπήθηκε στη κοιλιά από κάτι που πέταξε ένας θαυμαστής. Του έχουν επίσης πετάξει Skittles και κοτομπουκιές ενώ έπαιζε.

Ο Styles είναι το τελευταίο θύμα μιας επικίνδυνης και ανόητης μόδας κατά την οποία θαυμαστές πετάνε τυχαία αντικείμενα σε συναυλίες. Η Bebe Rexha, ο Lil Nas X και η Kelsea Ballerini είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που πρόσφατα διέκοψαν τα σόου τους μετά την ρίψη διαφόρων αντικειμένων, όπως ένα τηλέφωνο, ένα σεξουαλικό παιχνίδι και ένα βραχιόλι, αντίστοιχα.

Η Ava Max δέχθηκε επίσης χαστούκι από έναν θαυμαστή που όρμησε στη σκηνή και ένας άλλος θαυμαστής πέταξε τις στάχτες της μητέρας τους στη σκηνή, κατά τη διάρκεια συναυλίας της παράστασης της Pink στο BST Hyde Park στο Λονδίνο στις 25 Ιουνίου.

Δείτε το βίντεο με τον Harry Styles να δέχεται στο πρόσωπο άγνωστο αντικείμενο, στη συναυλία του στη Βιέννη παρακάτω.