Δείτε τον Homer Simpson να τραγουδά το Chop Suey των System Of A Down

TikTok @mememusic

Ένα κλιπ που δημιουργήθηκε με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης και δείχνει τον Homer Simpson να τραγουδάει το Chop Suey των System Of A Down, κάνει θραύση - όπως θα έχετε ήδη μαντέψει - στο TikTok.

Το κλιπ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, περιλαμβάνει ένα κολάζ από βίντεο παλιότερων επεισοδίων από την θρυλική σειρά, The Simpsons. Ο χρήστης του TikTok, Meme Music χρησιμοποίησε το Voicify AI για να δημιουργήσει τα φωνητικά. Και το αποτέλεσμα είναι ένας οργισμένος Homer Simpson, που εκτελεί άψογα, ίσως το πιο διάσημο τραγούδι των System Of A Down.

 

@mememusic117 Replying to @Bat man homer sings chop suey v2 #chopsuey #soad #simpsons #cover #voicifymememusic #fyp ♬ Chop Suey! - System Of A Down

 

Το κομμάτι, Chop Suey εμφανίστηκε στο δεύτερο άλμπουμ, Toxicity του 2001. Σύμφωνα με το Metal Hammer: «Υπάρχει ένας καλός λόγος που έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του 21ου αιώνα: συμπυκνώνει όλα τα καλά που χαρακτηρίζουν τους System Of A Down μέσα σε τρεισήμισι λεπτά. Από τα καλύτερα riff της καριέρας τους, μέχρι αυτό το συναρπαστικό ρεφρέν κλεισίματος, είναι το τέλειο κομμάτι, τόσο του Toxicity όσο και της μπάντας που το έγραψε».

Το κομμάτι έχει πάνω από 600 εκατομμύρια streams στο Spotify – περισσότερα από οποιοδήποτε τραγούδι των Metallica, αλλά και από τα δύο πιο δημοφιλή τραγούδια των Slipknot μαζί. Έχει επίσης περισσότερες από 1,2 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Μιλώντας στο Metal Hammer το 2021, ο κιθαρίστας των System Of A Down, Daron Malakian, είπε για τη δημιουργία του τραγουδιού: «Όταν το έγραψα, δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο τραγούδι μας. Αλλά, αυτό ήταν που μας άνοιξε την πόρτα».

 

Video Url